3 produse Parkside interesante pentru șoferi în oferta Lidl

Autor: Bogdan Bârliga 13 apr. 2023 Știri auto

Lidl va avea din nou, începând de marți, 18 aprilie, câteva produse Parkside interesante în ofertă. Am selectat trei dispozitive perfecte pentru cei care vor să se ocupe singuri de întreținerea autoturismului personal și nu vor să investească prea mult în acest tip de echipamente.

Aceste unelte sunt utile celor care vor să evite un drum la service și pot să aducă economii serioase atunci când reparațiile nu implică în mod obligatoriu prezența unui specialist. Avem pe listă un pistol pneumatic de înșurubat cu percuție, un compresor vertical și un pistol de vopsit pneumatic perfect pentru recondiționarea jantelor.

Spre exemplu cu ajutorul pistolului pneumatic de înșurubat cu percuție putem să demontăm cu ușurință jantele unei mașini fără să mai apelăm la o vulcanizare. Pentru vopsirea anumitor componente sau pentru recondiționarea roților putem să folosim pistolul pneumatic. Aceste dispozitive sunt utile și pentru cei care au o mică afacere pentru că au un cost redus de achiziție.

Produse Parkside interesante pentru șoferi în oferta Lidl din aprilie

Acestea sunt cele mai interesante oferte pentru șoferi din gama Parkside ce pot fi cumpărate începând cu data de 18 aprilie 2023.

Pistol pneumatic de înșurubat cu percuție

Cea mai bună ofertă din noul catalog Parkside valabil pentru luna aprilie la Lidl: un pistol pneumatic de înșurubat cu percuție la prețul de 169 de lei. Acest dispozitiv oferă o percuție reglabilă în 4 trepte la o turație nominală de 7000 rpm. Pistolul pneumatic de înșurubat pentru jante este oferit în pachet cu următoarele accesorii: 10 capete de cheie tubulară, 1 prelungitor, 1 niplu rapid de ¼” (6,35 mm), 1 flacon de ulei, o cheie pentru șuruburi cu cap hexagonal înecat și un set de capete de cheie tubulară cu mărimile: 9, 10, 11, 13, 14, 17, 19, 22, 24, 27.

Compresor vertical

Acest dispozitiv este oferit de Lidl cu prețul de 699 lei și are o turație maximă de 4000 rpm. Dispozitivul oferă o presiune de max. 10 bar și are o putere de aspirare de 240 L/min. Compresorul vine în pachet cu următoarele accesorii: 5 m de furtun spiralat, 1 pistol pentru umflat anvelope, cu manometru, 1 duză prelungitoare, conector pentru furtun și 3 adaptoare.

Pistol de vopsit

Acest dispozitiv poate fi cumpărat cu suma de 64,99 lei în luna aprilie de la Lidl. Are o capacitate de 500 ml și funcționează la o presiune maximă de 3,5 bar. În pachet se oferă și o perie de curățare.

Puteți vedea oferta completă de scule și unelte oferite de Lidl săptămâna viitoare pe această pagină.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Lidl / elements.envato.com


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide