30 de mașini s-au făcut scrum chiar înainte de a fi scoase la licitație – VIDEO

Autor: Marius Vișan 11 oct. 2021 Știri auto

Zeci de mașini care urmau să fie scoase la licitație au ars într-o parcare din statul american Massachusetts. S-a întâmplat vineri, 8 octombrie.

Incendiul a izbucnit când cei mai mulţi angajați terminaseră programul de lucru. Nu au fost victime, dar pagubele materiale sunt enorme.

Haosul a început cu puțin timp înainte de lăsarea serii. În imaginile filmate din elicopter se vede cum unele autoturisme explodează în timp ce sunt înghițite de flăcările care se propagă rapid de la un vehicul la altul.

Incendiul a izbucnit în parcarea unei companii auto care vinde mașini prin licitație în Statele Unite, Canada și Marea Britanie.

Flăcările au făcut scrum aproape 30 de vehicule

Parcarea se întinde pe o suprafață de 10 hectare, unde erau expuse aproape 4.000 de autoturisme. În total, pompierii au întins peste 600 de metri de furtun pentru a stinge flăcările, informează Știrileprotv.ro.

”O mașină nu ia foc așa ușor, dar odată ce arde e nevoie de multă muncă pentru a stinge flăcările. Pentru că autoturismele erau parcate foarte aproape unele de celelalte, focul s-a tot extins”, a declarat șeful echipajului de pompieri.

Pentru a diminua pagubele, multe dintre mașinile neavariate au fost urcate pe platforme și mutate cât mai departe de foc.

În cele din urmă de pompieri au stins flăcările, însă incendiul a făcut scrum aproape 30 de vehicule. Partea bună este că nimeni nu a fost rănit.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Cbs6albany.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide