Un BMW a luat foc pe o stradă din cartierul Militari. Un locatar sărit să stingă incendiul cu un furtun de grădină

Autor: Elena Luchian 25 iun. 2021 Știri auto

Un BMW Seria 3 a luat foc pe o străduță din cartierul Militari.  Un bărbat care uda grădina a sărit cu furtunul în ajutorul șoferului până când au venit pompierii.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc pe strada Cărăbușului din cartierul Militari. Mașina, un BMW Seria 5 F30, a luat foc în mers, dar șoferul și pasagerul au reușit să iasă la timp și au apelat numărul de urgență. În imaginile publicate pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov, se poate observa cum mai multe persoane privesc fără reacție flăcările și fumul. Un locatar care uda grădina blocului a îndreptat jetul de apă spre mașina incendiată, încercând să salveze ce mai rămăsese din autoturism.

Poliția sosită la fața locului a încercat să-i țină pe curioși la distanță. Pompierii au stins rapid incendiul. Nu s-au înregistrat victime.

„Nu mai au ce să-i facă, e daună totală!”, au spus martorii. Vehiculul a ars în totalitate.

Un BMW cuprins de foc și explozie a unui Ford echipat cu butelie de gaz, ambele în sectorul 6, în 24 de ore

Au fost 24 de ore agitate în sectorul 6 al Capitalei. Cu o zi înainte, o mașină marca Ford a explodat într-o benzinărie aflată pe strada Brașov din cartierul Drumul Taberei. De vină ar fi fost a fost o butelie de gaz , aflată în autoturismul staționat. Explozia nu a fost urmată de un incendiu, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență. (vezi GALERIA FOTO).

În mașină, în momentul exploziei, se aflau doi tineri, de 26, respectiv 27 de ani. Unul dintre ei a fost transportat la Spitalul Universitar în stare stabilă. Cel de-al doilea, în momentul sosirii echipajelor SMURD, era inconștient și se afla în stop cardio respirator. Din păcate, la scurt timp după incident, acesta s-a stins din viață în ciuda eforturilor medicilor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide