3,3 kilometri de autostradă în 4 luni. S-a turnat primul strat de asfalt din Autostrada Urbană

Autor: Marius Vișan 16 aug. 2017 Știri auto

În luna martie, firma care se ocupă de lucrările de construcţie a celor 3,3 de km care leagă Ploieştiul de Bucureşti a încasat puţin peste 500.000 euro pentru a începe lucrările. În luna mai, conform contractului pentru lucrări de proiectare şi execuţie finalizare, a tăiat o factură în valoare de 4,93 milioane lei pentru lucrările de construcţie, scrie capital.ro. Ei bine, astăzi aflăm că s-a turnat primul strat de asfalt la kilometrul zero. 

FOTO

Constructorii au afirmat că dacă se va beneficia de toate aprobările necesare, acest sector de 3,3 kilometri, cunoscut şi ca Autostrada Urbană, va fi finalizat până în luna decembrie 2017. 

Mesajul celui care a fotografiat lucrările: 

„Câteva poze din seara asta de la km 0+000 (intersecţia în T sau giratoriul cu Sos. Petricani). Ora 20.30 …

Ok, au instalat nişte baloane luminoase şi vor lucra toată noaptea. Vor să termine toată zona în noaptea asta.”

Traseul autostrăzii începe din strada Petricani, în prelungirea străzii Fabrica de Glucoză. După ieşirea din Bucureşti, traseul sectorului de autostradă Bucureşti – Moara Vlăsiei este amplasat pe teritoriul administrativ al oraşului Voluntari, iar continuarea traseului se racordează la sectorul de autostradă deja construit. 

Autostrada Bucureşti – Ploieşti este singura din România cu trei benzi pe sens. Construcţia primilor 19,5 kilometri ai acestei autostrăzi a început în 2007.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide