45 de mașini au fost găsite în posesia unui traficant de droguri. Poliția le-a confiscat pe toate – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 01 sept. 2020 Știri auto

Un control de rutină care a avut loc pe 21 august, în Massachusetts (SUA), a dus la descoperirea unei operațiuni de trafic de marijuana.

Cu această ocazie autoritățile au descoperit cantități mari de marijuana, zeci de arme, milioane de dolari în numerar și, în mod surprinzător, aproximativ 45 de mașini, inclusiv opt modele exotice și alte 37 de vehicule, dintre care majoritatea sunt mașini sport Toyota, cum ar fi Supra Mk4, dar și mai multe BMW M3.

Presa locală relatează că bărbatul pe nume Cory A. Taylor, în vârstă de 41 de ani, din New Salem a fost arestat pe data de 21 august, când poliția ar fi găsit 138 de kilograme de marijuana în duba pe care o conducea. În mașina au mai găsit și o uniformă specifică angajaților firmei de livrări FedEx. Taylor ar fi spus ofițerilor că a fost plătit pentru a primi pachetul cu marijuana și a-l livra unei alte persoane.

După arestarea sa, anchetatorii au început cerceteze amănunțit și au descoperit că bărbatul făcea trafic de marijuana. operațiuni pe care le opera dintr-un fost sediu al pompierilor aflat în orașul Holyoke, sediu care a fost transformat într-o locuință de lux.

Captură record de marijuana, bani, arme si mașini

La executarea unui mandat de percheziție la proprietate, autoritățile au descoperit opt ​​vehicule exotice, 24 de arme, muniție, milioane de dolari în numerar și peste 50 de kilograme de marijuana.

Publicația Gazette Net raportează că fostul sediu al pompierilor a trecut prin importante renovări. De asemenea, poliția a percheziționat și casa mamei lui Taylor și a descoperit nu mai puțin de 37 de vehicule într-un garaj mare aflat pe aceeași proprietate.

Ancheta este încă în desfășurare

Aceste imagini sugerează că lui Taylor i-a plăcut în mod deosebit modelul Toyota Supra, deoarece s-a dovedit că deținea cel puțin opt exemplare. Există, de asemenea, cel puțin trei exemplare Nissan GT-R, cinci BMW M3 E46 (unele dintre ele în culori rare) și trei BMW M3 E92, dintre care una este o ediție rară Lime Rock. De asemenea, bărbatul pare să fi deținut cel puțin trei Nissan Skyline GT-R, dintre care două au fost vopsite în culoarea Midnight Purple.

Taylor a fost inițial acuzat de trafic de marijuana, purtarea unei arme letale și diverse încălcări ale traficului. Ulterior, el a fost acuzat de depozitarea necorespunzătoare a unei arme de foc, deținerea unei magazii de mare capacitate, deținerea unei arme de foc cu un număr de serie deteriorat, spălare de bani și deținere ilegală a armelor de foc, dar și alte acuzații.

Intră în Galeria Foto

45 de mașini găsite în curtea unor traficanți de droguri. Poliția le-a confiscat pe toate - GALERIE FOTO
45 de mașini găsite în curtea unor traficanți de droguri. Poliția le-a confiscat pe toate – GALERIE FOTO
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: The Sauce Spot / Facebook, masslive.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide