5 produse Parkside interesante pentru șoferi la Lidl. Pot fi cumpărate începând de săptămâna asta

Autor: Bogdan Bârliga 08 mai 2023 Știri auto

În gama Parkside de la Lidl sunt oferite o serie de produse cu prețuri competitive ce pot fi cu adevărat utile șoferilor dispuși să se ocupe singuri de mașinile personale. Unele echipamente au costuri de achiziție ceva mai mici prin comparație cu ce oferă firmele mari din domeniu.

În această săptămână vor intra în oferta Lidl mai multe produse Parkside dedicate îngrijirii autoturismelor și dintre acestea am selectat cele mai interesante echipamente. Avem pe listă un starter auto multifuncțional cu baterie externă, un aparat de curățat cu presiune și o trusă cu becuri plus siguranțe auto.

Tot în oferta din această săptămână vor fi disponibile și o serie de produse utile pentru cei care au nevoie de o organizare mai bună în interiorul mașinii. Pot fi cumpărate organizatoare pentru scaunele din mașină sau pentru portbagaj, iar pentru familiștii Lidl oferă o măsuță auto dedicată copiilor.

Produse Parkside utile pentru șoferi în oferta Lidl din luna mai

Am selectat cele mai interesante oferte pentru șoferi din gama Parkside ce pot fi cumpărate începând cu data de 11 mai 2023.

Starter auto multifuncțional cu baterie externă – 319 lei

În catalogul de la Lidl valabil de la mijlocul acestei săptămâni găsim un produs util pentru șoferi: un starter perfect pentru pornirea mașinii atunci când bateria nu funcționează cum trebuie. Starterul auto multifuncțional este echipat cu o baterie externă cu capacitatea de 7000 mAh, dar poate fi alimentat și la priza de 12 V. Poate fi utilizat pentru pornirea mașinilor echipate cu motoare pe benzină cu o capacitate cilindrică de maxim 3,0 litri și cu propulsoare diesel cu o capacitate cilindrică de maxim 2,0 litri.

Aparat de curățat cu presiune – 299 lei

Această oferă din gama Parkside este perfectă pentru cei care locuiesc la casă: pot să-și spele singuri autoturismul sau pot folosi aparatul de curățat sub presiune oriunde au nevoie. Acest echipament are următoarele caracteristici tehnice: 110 bari, 1300 W și capacitate 6 litri/min.

Trusă becuri și siguranțe auto – 34,99 lei

Mai ales când plecăm la drum ar fi bine să avem în mașină o astfel de trusă. Cea din oferta Parkside conține becuri H4 / H7 și mai multe tipuri de siguranțe cuprinse între 10 și 30 A.

Organizator auto – 29,99 lei

Acest echipament poate fi cu adevărat util atunci când transportăm în portbagaj diverse bagaje. Se pot alege două modele: primul are dimensiunile 50 x 21 x 16 cm și oferă 12 litri, iar al doilea 35 x 19 x 29 cm și 14 litri.

Suport telefon – 34,99 lei

Un dispozitiv interesant cu pentru că vine la pachet și cu un încărcător. Telefoanele pot fi încărcate la sloturi USB-A 2,1A și USB-C 3A.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Lidl, elements.envato.com


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide