5 site-uri din România de unde să cumperi piese auto fără griji și fără să te gândești vreo clipă că iei țeapă

Autor: ProMotor 14 apr. 2020 Știri auto

Românii au voie să meargă cu mașina la service. Scrie negru pe alb în Ordonanța militară nr. 8. Dar ca să grăbești reparația mașinii îți poți achiziționa singur piesele. Iată 5 site-uri din România de unde să cumperi piese auto fără griji și fără să te gândești vreo clipă că iei țeapă.

GALERIE FOTO

www.pieseauto.ro

Pe pieseauto.ro poți căuta rapid piesa de care ai nevoie pentru orice marcă sau model auto. Poți selecta județul, dar și gama de prețuri care te interesează. Odată ce ai găsit piesa dorită, primești o listă cu motorizările compatibile. Poți alege ca piesa să-ți fie livrată acasă, la service-ul la care duci mașina sau o poți ridica singur din magazin. Ai livrare gratuită în cazul în care comanda ta depășește 350 de lei.

www.24pieseauto.ro

La 24pieseauto.ro poți vorbi cu un specialist care să te sfătuiască ce alegere să faci în privința componentelor auto de care ai nevoie. Site-ul oferă și consultanță prin live chat. Poți alege marca mașinii tale din bara de sus și selectezi ce ți se potrivește. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 400 de lei. Cei care administrează site-ul garantează schimbarea oricărui produs achiziționat.

Site-uri de unde poți cumpăra fără griji piese auto online

www.epiesa.ro

epiesa.ro le oferă șoferilor și un service partener și promite livrare ultra-rapidă. “Acum comanzi, acum livrăm”, spun cei de la site, care oferă și consultanță tehnică gratuită. Tot gratuită este și livrarea, în cazul în care comanda depășește 400 de lei. Pe site poți căuta exact piesa care te interesează în bara de “search” sau poți alege exact modelul, motorizarea și puterea mașinii tale și primești lista de piese disponibile.

www.pieseshop.ro

Pe pieseshop.ro, un banner promite livrare în aceeași zi în București. Clienții pot primi și asistență rutieră gratuită, dacă achiziționează piese prin intermediul site-ului, dar beneficiezi de acest serviciu în anumite condiții. Posesorii de modele Dacia, Ford sau Volkswagen au butoane separate pentru a accesa mai ușor meniul care îi interesează.

www.autokarma.ro

Cu un design special, autokarma pune la dispoziția clienților piese pentru autoturisme, motociclete, ATV-uri, camioane și mașini agricole. Cei interesați pot ajunge la catalogul de piese care îi interesează cu un click pe logo-ul mărcii auto pe care o deține. Transportul de la autokarma.ro este gratuit pentru comenzi care depășesc suma de 200 de lei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide