5 șoferi care au parcat pe scări fără să aibă vreo urmă de regret

Autor: Promotor 22 mai 2021 Știri auto

Mașinile nu sunt făcute să urce sau să coboare pe scări. Doar cele din filme, în scene de urmărire, fac asta. Dar sunt șoferi în România care sfidează legile fizicii și pe cele ale bunului simț. 5 șoferi care au parcat pe scări fără să aibă vreun regret. Fotografiile sunt preluate de pe grupurile “Ai parcat ca un bou” din mai multe orașe din țară.

GALERIE FOTO

Un șofer și-a lăsat mașina marca Audi pe treptele Muzeului Național de Istorie, aflat pe Calea Victoriei. Îi ține de urât celebra statuie din bronz, care îl înfățișează pe împăratul Traian, ținând în brațe o vietate fantastică. (vezi GALERIA FOTO).

Avem și un Mercedes-Benz GLC, parcat nu pe scări, ci în capul unor scări din apropiere de Canalul Morii din Cluj-Napoca. Poziția mașinii face aproape inaccesibil trotuarul de sus pentru cei care urcă pe trepte.

Un alt Mercedes, aceeași poveste și în București. Un CLA a coborât două trepte dintre cele șapte rezervate exclusiv pietonilor. Cei care au văzut mașina parcată astfel susțin că era vorba despre o tânără șoferiță grăbită. Sperăm însă, că mașina ei nu s-a grăbit să o ia la vale. “Nu e prima oară când parchează așa”, scrie un tânăr care locuiește în zona în care a fost fotografiată mașina.

Și un șofer de Dacia Logan a parcat pe scări

Un șofer de Dacia Logan înmatriculată în București a decis să facă o parcare similară în Iași. Loganul de culoare roșie, inscripționat cu însemnele unei bănci, îi forțează pe cei care vor să urce pe trepte să se strecoare printre portiere și peretele care delimitează scara. (vezi GALERIA FOTO).

O manieră inedită, dar deloc unică, de a-și parca mașina are și un șofer din București. Acesta și-a lăsat Seat-ul de culoare albastră pe trepte, chiar la intrarea într-o scară de bloc. Mulți i-au găsit scuze, pe grupul “Ai parcat ca un bou, București”, acolo unde a fost publicată imaginea. “Poate avea nevoie să ia pe cineva bolnav!”, au spus cei mai înțelegători dintre utilizatori. Martorii susțin însă, că mașina a stat acolo ore bune.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide