Modul incredibil în care un șofer din București a decis să-și parcheze mașina

Autor: David Andrei 23 mart. 2021 Știri auto

O imagine cu o mașină parcată neregulamentar a devenit virală în mediul online. Modul incredibil în care un șofer din București a decis să-și parcheze mașina a strânit un val de furie.

GALERIE FOTO

Conceptul de “mașină la scară” tocmai a căpătat o nouă dimensiune. Un șofer din București a decis să-și urce mașina, cu spatele, pe treptele din fața intrării în scara unui bloc.

Imaginea a apărut pe grupul de Facebook Ai parcat ca un bou București și a devenit rapid virală. Aceasta a fost distribuită și de pagina Polițiștii au umor. Deci sunt șanse mari ca gestul conducătorului auto să fie sancționat de oamenii legii.

Mai mulți dintre cei care au văzut fotografia au încercat să-i găsească o scuză șoferului. “Poate are o rudă bolnavă și a tras mașina cât mai aproape ca să-i fie mai ușor”, a fost explicația cea mai comună. Dar mulți alții susțin că îl cunosc pe șofer și că acesta parchează astfel adeseori și își lasă mașina peste noapte acolo, de mai multe ori.

Alții se amuză pe seama celui care mai avea un pic și își parca mașina în apartament.

“Există o explicație. Nu a încăput în lift”, glumește un user.

“Coboară sau urcă? Nu reușesc să înțeleg”, se amuză altul.

Mai mulți spun în glumă că îl invidiază pentru abilitățile la volan. Ei nu ar fi reușit să parcheze astfel.

Ce riscă acest șofer din București care și-a parcat mașina pe treptele din scara blocului?

Acest șofer din București, care a parcat neregulamentar, este pasibil de amendă. Potrivit Ordonanței de Urgență nr. 195/2002, parcarea neregulamentară se sancționează cu 2 sau 3 puncte amendă, echivalentul a 290/435 de lei.

Mai mult, conducătorul auto poate fi sancționat și pentru blocarea căii de acces. Potrivit legii, fapta se sancționează cu 4 sau 5 puncte amendă, adică 580 de lei sau 725 de lei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide