Top 5 SUV-uri second-hand care te vor costa mai puțin de 4000 de euro

Autor: Ionuț Vîlciu 20 iul. 2022 Știri auto

SUV-urile au devenit cel mai apreciat format de caroserie. Cererea pentru aceste mașini este în continuă creștere, atât pentru cele noi, cât și pentru exemplare la mâna a doua.

SUV-urile se bucură de foarte multă atenție din partea cumpărătorilor. Datorita spațiului interior și a poziției înalte la volan, acestea sunt varianta către care foarte muți oameni se orientează atunci când vor o mașină nouă. Cu toate acestea, nu toate lumea dispune de un astfel de buget. La sub 4000 de euro veți găsi o multitudine de anunțuri cu SUV-uri second-hand.

În acest articol, avem de gând să vă aducem în atenție doar 5 oferte pe site-ul de anunțuri Mobile.de. Toate mașinile din cele ce urmează pot fi achiziționate cu mai puțin de 4000 de euro.

Volvo XC90 – 3300 de euro

 

Primul SUV de pe lista noastră vine din nord și este vorba despre Volvo XC90. Statistic vorbind, este una dintre cele mai sigure mașini. De-a lungul a 20 de ani și două generații, în Volvo XC90 nu s-au raportat decese. Suita de sisteme de siguranță și nivelul de confort pe care XC90 îl oferă pasagerilor, fac această mașină numai bună pentru călătorii.

Exemplarul găsit de noi are un rulaj de 351.000 km. Sub capota acestuia se află un motor diesel în 5 pistoane cu o capacitate cilindrică de 2.4 litri. Prima înmatriculare a avut loc în anul 2003.

Dacia Duster – 3499 de euro

Următorul candidat al listei noastre este chiar o Dacia Duster. SUV-ul românesc se bucură de un real succes comercial datorită prețului competitiv și a practicabilității pe care o oferă.

Acest Dacia Duster are un rulaj de 175.000 km și este echipat cu motorul de 1.6 litri, pe benzină, care este legat la o cutie manuală.

Hyundai Tucson – 3500 de euro

Hyundai a devenit unul dintre marii producători auto. Împreună cu surata sa, Kia, a reușit să se plaseze drept unul dintre producătorii auto de top ai lumii. Oferta lor de SUV-uri este bogată, dar dacă nu vă permite bugetul, sunt destule modele rulate la vânzare.

Cel găsit de noi are la bord 346.000 km, ceea ce denotă că în cei 16 ani de viață a tot alergat.

Opel Antara – 3600 de euro

Opel Antara este un SUV nu la fel de popular ca cele prezentate mai sus, dar poate fi o variantă de luat în seamă. Modelul de față are un motor pe benzină de 3.2 litri și 227 de cai, nefiind probabil cea mai economică motorizare.

Prima înmatriculare a avut loc în 2007, iar de atunci a parcurs doar 156.000 km.

Toyota RAV4 – 3700 de euro

Toyota RAV4 este unul dintre cele mai de succes SUV-uri la nivel mondial. Cu o gamă largă de motoare și noi tehnologii hibrid, noile modele reușesc să atragă o bună parte din potențialii clienți.

Acest exemplar este din anul 2006 și are un motor diesel de 2.2 litri. Puterea se ridică la 177 de cai putere. De la prima înmatriculare și până în prezent, a parcurs nu mai puțin de 400.000 km.

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide