Cât costă unul dintre cele mai ieftine SUV-uri Volvo în țara natală, Suedia? XC90 este cea mai sigură mașină din lume

Autor: Marius Vișan 20 iun. 2022 Știri auto

De ani de zile numele Volvo este sinonim cu siguranța și durabilitatea. Compania a fost în fruntea topurilor cu cele mai sigure mașini încă de când a inventat centura de siguranță în 3 puncte, care, ulterior, a devenit standard pe toate mașinile din lume.

Volvo a fost prima companie care a introdus sistemul de protecție împotriva impactului lateral pe mașini și a fost, de asemenea, principalul producător de mașini care a echipat mașinile cu airbaguri laterale. Rămânând fideli ADN-ului lor, mașinile Volvo sunt unele dintre cele mai sigure mașini din lume. SUV-ul lor emblematic Volvo XC90 a primit titlul de „Cea mai sigură mașină din lume” de către IIHS (o organizație non-profit din SUA).

Cu o serie de caracteristici de siguranță inovatoare și avansate la bord, precum și un spațiu generos, Volvo XC90 este un vehicul ideal pentru familie.

Cât costă unul dintre cele mai ieftine Volvo XC90 vândute în Suedia?

Pe site-ul suedez Kvdcars.com am găsit un Volvo XC90, cel mai accesibil din lista publicată online, care costă 117.000 de coroane suedeze (aproximativ 10.900 de euro).

Chiar dacă este vorba de o mașină produsă în anul 2014 care are la bord puțin peste 100.000 de KM, acest XC90 se află într-o stare foarte bună, asta dacă ar fi să ne orientăm după pozele publicate în anunț.

Sub capotă se află un motor diesel care produce 200 de CP. ”SUV Volvo XC90 cu motor diesel puternic de 200 CP și cutie de viteze automată. Bogat echipat cu tapițerie din piele, încălzire a combustibilului, trapă de acoperiș, GPS, cârlig de remorcare și tracțiune integrală”, se arată în anunț. Tot în anunț este specificat faptul că mașina a fost recent verificată iar următoarea inspecție periodică va fi necesară anul viitor în luna iulie. Mașina vine cu 14 zile de asigurare auto gratuită.

Intră în Galeria Foto

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Kvdcars.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide