8 mașini de lux au fost confiscate de polițiștii din Ialomița – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 24 mart. 2021 Știri auto

8 autoturisme, o sumă de 200.000 de lei, precum și ceasuri și documente au fost ridicate în urma a 40 de percheziții domiciliare efectuate ieri, 23 martie de polițiștii din Ialomița.

Descinderile au avut loc la persoane bănuite de cămătărie, proxenetism și spălare de bani. Patru persoane au fost reținute.

La data de 23 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au desfășurat o razie, în localitatea Fetești.

În cadrul activităților au fost efectuate 40 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism, cămătărie și spălare de bani.

40 de percheziții domiciliare efectuate de polițiștii din Ialomița

În urma perchezițiilor, au fost ridicați, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 200.000 de lei, ceasuri, 8 autoturisme, precum și mai multe documente care au legătură cu dosarul instrumentat.

27 de persoane au fost audiate, față de 4 dintre acestea fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

La acțiune a participat și Direcția Operațiuni Speciale, Direcția de Investigații Criminale, precum și  jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița.

Intră în GALERIA FOTO

Luna acesta s-au făcut percheziții și la samsarii de mașini

La data de 17 martie 2021, polițiști au efectuat 62 de percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Ilfov, Bacău, Brașov, Călărași, Giurgiu, Ialomița și Vaslui, în cadrul a două dosare penale. Cercetările au vizat grupări infracționale specializate în infracțiuni de evaziune fiscală. Acestea sunt suspectate că desfășoară activități în domeniul comerțului intracomunitar cu autovehicule rulate.

Prin intermediul acestor societăți comerciale, ar fi fost achiziționate autovehicule de la parteneri din spațiul Uniunii Europene. Mașinile erau aduse cu preponderență din Belgia, Olanda, Germania, Italia, Franța, Spania, dar și din alte țări.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția RomânaComentarii
Inchide