A apărut filmarea cu șoferița care a ajuns cu Dacia Duster pe linia de tramvai, rulând în marșarier

Autor: Promotor 29 feb. 2020 Știri auto

A apărut filmarea cu șoferița care ajuns cu Dacia Duster pe linia de tramvai, rulând în marșarier. În imaginile surprinse de camera de supraveghere din intersecție se vede cum mașina sare, pur și simplu, peste refugiul de tramvai.

Galerie foto

O femeie aflată la volanul unui Duster a produs haos în București în dimineața zilei de miecuri. Aceasta a ajuns pe linia de tramvai, după ce a parcurs aproape 50 de metri fără să lovească vreun pieton sau vreo mașină.

Filmarea surprinde doar ultimii câțiva metri parcurși de Dacia Duster în marșarier. Martorii susțin însă, că traseul mașinii a fost mult mai lung. Șoferița a fost surprinsă că mașina sa parcată pleacă în spate, pentru că, cel mai probabil, lăsase mașina în marșarier. Speriată, aceasta ar fi apăsat accelerația în loc să apese frâna, iar SUV-ul ei a trecut peste trei borduri, peste un trotuar, a doborât un copac, a lovit chioșcul STB, a traversat trei benzi de circulație și a sărit, pur și simplu, peste refugiul de tramvai, smulgând gardul galben de protecție și oprindu-se pe șine cu anvelopele roților din spate sparte.

Surprinzător, femeia nu a luat nicio clipă în calcul că pedala de frână i-ar fi putut fi de folos în această situație.

Accidentul bizar a avut loc în zona Tricodava, în apropiere de Parcul Drumul Taberei, în jurul orei 7:35. Este un miracol că nimeni nu a fost rănit, deși imaginile arată că pe carosabil circulau alte autoturisme, care au reușit să oprească la timp pentru a putea face loc Duster-ului dezlănțuit, iar pe refugiul de tramvai erau mai multe persoane. Nici femeia aflată în chioșcul STB de pe trotuar nu a fost accidentată.

Incidentul a afectat serios circulația tramvaiului 41, care face legătura dintre cartierele Ghencea, Drumul Taberei, Crângași și nordul Bucureștiului. Echipele de intervenție au reușit să ridice Duster-ul de pe șine după zeci de minute.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide