O șoferiță de Dacia Duster a produs haos în București. A ajuns cu mașina pe linia de tramvai

Autor: ProMotor 27 feb. 2020 Știri auto

O șoferiță de Dacia Duster a reușit să producă haos în București. A a ajuns pe linia de tramvai după ce a traversat aproape 50 de metri fără să lovească niciun pieton și nicio mașină. În mod bizar, femeia nu pare să fi luat nicio secundă în calcul faptul că ar fi putut să apese pedala de frână!

Galerie foto

Circulația tramvaiului 41, care face legătura între Ghencea și Piața Presei Libere, a fost oprită zeci de minute, până când echipele de intervenție au reușit să ridice Duster-ul de pe șine.

Accidentul a avut loc în zona Tricodava, în apropierea Parcului Drumului Taberei, în jurul orei 7:35. Modul în care s-a produs accidentul a fost unul incredibil.

Cei care au văzut cum s-a întâmplat susțin că cel mai probabil, femeia lăsase mașina în parcare în marșarier. Când a revenit la autoturism, aceasta a fost surprinsă că mașina a plecat în spate și, în loc să apese frâna, a apăsat accelerația. SUV-ul a trecut peste bordura din spatele său, a lovit un copac, a trecut peste trotuarul din spatele său, a atins și chioșcul STB, a traversat peste cele trei benzi de circulație, peste bordura refugiului de tramvai și, cu anvelopele roților din spate sparte, a rămas blocată pe șinele de tramvai.

Surprinzător, nimeni nu se afla nici pe trotuar, nici pe carosabil și nici în stația de tramvai.

O autospecială de pompieri și un echipaj de poliție au sosit la fața locului. Dacia a fost ridicată de pe șine. Oamenii legii au deschis o anchetă, iar șoferița este cercetată pentru distrugere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide