A deblocat viteza unui BMW Seria 7 pentru a depăși 300km/h. Test pe Autobahn – VIDEO

Autor: Marius Vișan 17 ian. 2023 Știri auto

Max de la canalul de YouTube AutoTopNL a făcut un test de viteză cu un BMW Seria 7 xDrive. Înainte să iasă pe autostrada fără limită de viteză din Germania a făcut o modificare BMW-ului său, un exemplar 750i cu motor V8.

El a apelat la o companie specializată pentru a elimina limitatorul de viteză setat la viteza de 250 de km/h. El menționează că a fost o operațiune destul de complicată deoarece mașina avea cel mai nou software.

Șoferul menționează că a ales o dimineață de duminică pentru a face acest test deoarece autostrada era mai liberă, șoferii de camioane al liber duminica în Germania. De asemenea, el menționează că folosește două telefoane și o aplicație de măsurare a vitezei cu o setare head-up display pentru a arăta viteza mașinii în mile pe oră și kilometri pe oră.

Înainte de a porni el trece mașina în modul sport, dar nu înainte de a verificat presiunea pneurilor pentru viteză mare, setându-le la 3,2 pe față și 3,3 pe spate. Pentru a se asigura că marginea trapei nu afectează aerodinamica mașinii Max a lipit-o cu bandă adezivă.

În timpul testului el reușește să atingă fabuloasa viteză de 321 de km/h, conform aplicației instalate pe smartphone. Ar fi 71 de km peste cât era declarat în fișa tehnică.

VIDEO

 

BMW Seria 7 750i xDrive

Modelul 750i xDrive are un motor biturbo V8 de 4,4 litri, care funcţionează în combinaţie cu o transmisie automată cu 8 trepte. Puterea maximă ajunge la 530 CP şi un cuplu de 750 Nm, iar suta de km se realizează în 4 secunde.

Motorul V8 sună şi se comportă exemplar. Acceleraţia în modul sport îţi taie pur si simplu respiraţia, aşa că poţi să faci pe şosea cam tot ceea ce îţi doreşti în materie de depăşiri.

Este dotat cu o varietate de caracteristici și tehnologii avansate, inclusiv un interior confortabil și spațios, precum și o gamă de sisteme de siguranță și de asistență pentru șofer.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: AutoTopNL via YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide