A distrus un supercar unicat de 3,4 milioane de dolari. Reacția lui? Neprețuită!

Autor: George Cristea 21 nov. 2020 Știri auto

Un puști de 17 ani a distrus un supercar unicat de 3,4 milioane de dolari aparținând tatălui său după ce a lovit o bordură în Dallas. Reacția acestuia în urma accidentului a uimit pe toată lumea.

Intră în Galeria FOTO

Sigur că fiecare dintre noi a făcut la un moment dat o boacănă, unii dintre noi chiar una mare. Dar puțini se pot lăuda că au distrus mașina tatălui la 17 ani. Dintre aceștia, probabil că va fi greu să găsim pe cineva care să fi făcut acest lucru cu o mașină de 3,4 milioane de dolari.

„Shit happens”, după cum a declarat și Gage Gillean, eroul acestei povești. La 17 ani, acesta este nu numai fiul tatălui său miliardar, ci și o vedetă locală și Youtuber cu o audiență de 93.000 de urmăritori. Cu câteva zile în urmă, lumea era a lui și posta pe Instagram și Youtube imgaini cu supercarurile din colecția tatălui său. Cel violet, Un Pagani Huayra Roadster unicat, estimat la 3,4 milioane de dolari, a devenit istorie joi, în urma unei manevre neinspirate a șoferului de 17 ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tim Gillean (@tim_gillean)

Gage Gillean, în vârstă de 17 ani, din Dallas, Texas, le-a transmis pe Instagram urmăritorilor săi că este bine în urma accidentului în care mașina scumpă a tatălui său miliardar a fost transformată într-o grămadă de fiare contorsionate, potrivit New York Post.

Ce a declarat puștiul care a distrus un supercar unicat de 3,4 milioane de dolari

Într-un Instastory, adolescentul a spus: „Se mai întâmplă… Mulțumesc lui Dumnezeu pentru a doua șansă la viață. Accidentul ar fi putut să se lase cu răni mai grave sau chiar cu moartea. Vreau să mulțumesc familiei mele, prietenilor și fanilor pentru toate mesajele. Înseamnă foarte mult.”

Gage a povestit și cum s-a petrecut accidentul: „Am pierdut controlul. Am lovit bordura, mașina s-a desprins de sol și apoi am zburat în copac. Portierele au sărit când am lovit copacul. Sincer, a fost cel mai înspăimântător lucru din viața mea.”

Tatăl lui Gage, Tim Gillean, este fondatorul unui fond de investiții și este un mare pasionat de automobile. Gage a povestit și ce reacție a avut tatăl lui când a auzit de accident.

„Evident, este grozav de supărat… Dar nu am putut controla nimic. O mașină poate fi înlocuită, însă eu nu”, a încheiat optimist adolescentul.

Dacă puștiul de 17 ani a distrus o mașină pentru că „shit happens”, un pasionat de mașini și-a distrus Ferrari-ul dintr-un motiv mult mai digerabil: pentru a sărbători momentul în care s-a vindecat de cancer.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captura video Youtube, Instagram



Comentarii
Inchide