A folosit ChatGPT pentru a scăpa de amenda de parcare. Metoda ingenioasă a unei studente

Autor: Ionuț Vîlciu 05 apr. 2023 Știri auto

O studentă s-a folosit de ChatGPT pentru a scăpa de amenda de parcare. Ea a folosit AI-ul pentru a scrie o scrisoare în care cerea anularea tichetului de amendă.

O studentă din Marea Britanie a făcut apel cu succes împotriva unei amenzi de parcare în valoare de 60 de lire sterline (68,3 euro). Ea a folosit o scrisoare compusă cu ajutorul chatbot-ului ChatGPT.

Studenta, pe numele său Millie Houlton, a primit înștiințarea de la Consiliul orașului York și a spus că a fost tentată să plătească, mai degrabă decât să-și petreacă timp cu redactarea unui răspuns pentru autorități. Conform BBC.com, studenta de 22 de ani i-a cerut lui ChatGPT să o ajute cu o scrisoare pentru a protesta amenda pe care a primit-o. Zis și făcut, ea a primit răspunsul de la chat-ul bazat pe inteligența artificială și l-a trimis mai departe.

A scăpat de amenda de parcare cu ajutorul ChatGPT

Millie Houlton a spus că amenda a fost emisă în mod greșit pentru parcarea pe strada ei, deoarece are permis pentru a face acest lucru. Studenta Universității din York St John a spus că s-a gândit să plătească suma cu care a fost sancționată pentru că era atât de ocupată cu studiile pe care le urma în cadrul facultății.

„Am spus: Oh, nu am nevoie de această amendă, sunt studentă, dar a încerca să articulez ceea ce voiam să spun a fost destul de dificil, așa că m-am gândit să văd dacă ChatGPT poate face asta pentru mine”, a declarat Millie Houlton pentru BBC. „Am introdus toate detaliile mele despre unde și când s-a întâmplat, de ce a fost greșit și referința mea pentru amendă și am revenit cu acest răspuns personalizat perfect format în câteva minute”, a mai adăugat ea.

Studenta a fost foarte mulțumită de răspunsul pe care i l-a oferit ChatGPT, spunând că a fost „foarte bun”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide