A fost deschis primul showroom din România dedicat exclusiv mobilității electrice

Autor: Cristian Gubandru 24 apr. 2022 Știri auto
A fost deschis primul showroom din România dedicat exclusiv mobilității electrice

Porsche România deschide primul showroom din România dedicat exclusiv mobilității electrice, Moon City E-mobility Lounge, în Băneasa Shopping City. Magazinul va expune, periodic, modelele electrice aparținând mărcilor Volkswagen, Audi, Skoda și Cupra.

Prezentul concept își are originea în Austria, în centrul de expertiză și inovație în e-mobility, Moon City Salzburg, iar showroom-ul deschis în București este al șaselea de acest gen din Europa, după cele din Salzburg, Viena, Bratislava, Zagreb și Liublijana.

”Acest concept store promovează o bună parte din viziunea grupului Porsche despre viitorul de care cu toții avem nevoie. Este un proiect emblematic pentru compania noastră și o investiție în viitorul acesteia și se dorește a fi un hub important pentru diferite mărci ce vor fi expuse, rând pe rând, aici. Aceasta este o nouă promisiune pe care o facem pentru un viitor sustenabil, pentru că oricât de departe ne poate părea acest >, el se construiește chiar azi de către fiecare dintre noi”, a declarat Brent Valmar, General Manager Porsche România.

Noul showroom, dezvoltat sub brandul Moon

Noul concept-store marca Porsche România este dezvoltat sub brandul Moon, ce oferă soluții complete, destinate mobilității electrice: de la stații de încărcare de uz casnic (tip wallbox), încărcător portabil, până la stații de încărcare rapidă de mare putere, panouri fotovoltaice și sisteme de stocare.

Brandul Moon și-a consolidat poziția pe piața internațională odată cu evoluția tehnologică, ținând cont de reglementările internaționale și de nevoia de a salva planeta prin emisii de CO2 cât mai mici.

„Moon își împrumută numele devenit deja emblematic actualului hotspot, pentru un nou tip de mobilitate electrică, oferind consumatorilor și clienților de afaceri soluții personalizate. Deschiderea Moon City E-mobility Lounge marchează, de asemenea, începutul unei noi ere a mobilității, într-un mod pe care vizitatorii îl pot experimenta interactiv și educativ”, declară Theodora Dafin, Team Leader Moon România.

În 2021, au fost instalate primele stații de încărcare Moon de 300kW din țară, în București, Rm. Vâlcea și Timișoara. Stațiile de încărcare din portofoliul Moon au putere de încărcare de la 7.4kW până la 300kW, iar din acest an oferă proiecte de panouri fotovoltaice la cheie clienților dornici de a face schimbarea către o sursă de energie verde. În prezent, în rețeaua de dealeri autorizați ai grupului sunt instalate peste 100 de stații de încărcare Moon.

Sursa: Porsche România

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Porsche Romania


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide