A intrat cu mașina în aeroport și a făcut ravagii. FOTO

Autor: Elena Luchian 20 dec. 2019 Știri auto

Un șofer a intrat cu mașina în aeroport și a făcut ravagii. S-a întâmplat la un aeroport internațional din Florida. Pagubele se ridică la aproximativ 250.000 de dolari.

Șoferul aflat la volanul unui pick-up GMC Sierra din 2015 a intrat cu viteză în incinta aeroportului Aeroportului Internațional Saratosta Bradenton, a spart zidul terminalului, a lovit banda banda de bagaje și s-a oprit într-un birou de închirieri auto. Acesta a suferit răni grave și a fost transportat de urgență la spitalul din Sarasota. Nu se știe dacă acesta purta centura de siguranță în momentul impactului. Doi angajați care se aflau la biroul de închirieri au scăpat ca prin minune.

Atacul a avut loc la ora locală 3 a.m. Ultima aterizare avusese loc cu 20 de minute înainte, iar pasagerii aeronavei nu ajunseseră încă în zona de recuperare a bagajelor.

Șoferul în vârstă de 40 de ani, Juan Monsivis, a fost surprins de poliție conducând extrem de agresiv pe autostradă în timp ce se deplasa în direcția aeroportului. Oamenii legii au încercat să-l oprească, dar acesta a spulberat baricada improvizată.

Monsivis are un istoric plin de abateri. Acesta a fost prins de mai multe ori conducând sub ifluența alcoolului, dar și conducând după ce permisul îi fusese suspendat. Monsivis a fost arestat în repetate rânduri pentru deținerea unei arme de foc fără permis de port-armă și pentru că a fugit de la locul accidentului.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla cum s-a ajuns aici. Zona a fost curățată în doar câteva ore, dar banda de bagaje va trebui înlocuită.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide