A luat foc parcarea de la aeroport. Sute de mașini distruse

Autor: Elena Luchian 09 ian. 2020 Știri auto

Sute de mașini au fost distruse în parcarea unui aeroport din Norvegia. Incendiul a izbucnit în jurul orei 3 p.m., când parcarea era plină.

Incendiul ar fi izbucnit la o mașină aflată la parterul parcării supraetajate de la Aeroportul Stavanger. Inițial, s-a vehiculat informația conform căreia era vorba despre o mașină electrică, dar ulterior s-a comunicat că era vorba despre un vehicul diesel.

În doar câteva minute, flăcările s-au extins la tot nivelul parcării. Pompierii au reușit să localizeze incendiul în jurul orei locale 9:30 p.m. Fumul negru se putea zări și de la o distanță de 20 de kilometri.

Autoritățile vor face bilanțul incendiului, dar se pare că aproximativ 300 de mașini au fost afectate de foc. Parcarea aeroportului poate găzdui până la 3.000 de vehicule. În momentul izbucnirii incendiului, aceasta era aproape plină. Construcția s-a și prăbușit parțial din cauza căldurii produse de flăcări.

Toate zborurile au fost anulate în acea zi. Proprietarii mașinilor așteaptă vești de la autoritățile care cercetează cazul.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Twitter / Ellen Hagen



Comentarii
Inchide