A uitat unde și-a parcat mașina. Acum a pus anunțuri peste tot ca să o găsească

Autor: Promotor 23 iul. 2020 Știri auto

De câte ori ți s-a întâmplat să parchezi mașina la mall și să o cauți minute în șir pentru că nu ai ținut minte nici rândul, nici culoarea de pe stâlp din acel sector al parcării. Ei bine, dacă ai găsit-o, consideră-te norocos! Un șofer din Statele Unite încă își caută mașina.

GALERIE FOTO

Un șofer din statul american Minnesota își caută mașina de câteva zile. Pur și simplu, a uitat unde a parcat-o. Are și circumstanțe atenuante. Memoria i s-a șters după o petrecere la care a consumat alcool.

Ca să-și găsească autoturismul, bărbatul a lipit anunțuri prin tot orașul Minneapolis și oferă recompensă celui care îi poate oferi indicii. Anunțul a fost printat pe o coală A4, pe care apar o Toyota Camry din spate și din profil, dar și numărul de telefon la care proprietarul mașinii poate fi contactat.

“Poate că într-o zi ți-am salvat viața ție sau copilului tău… Dar acum nu-mi pot găsi mașina”. Așa începe anunțul în care bărbatul recunoaște că a băut prea mult la o petrecere.

“M-am îmbătat, am lăsat mașina parcată și am fost dus acasă de un prieten. Credem că pe undeva prin zona de nord a comitatului Hennepin, parcată pe o stradă dintr-o zonă rezidențială. Dacă ai văzut această mașină sau știi ceva despre ea, sună la Luke sau Melissa…”. Așa sună anunțul disperat.

Șoferul care a uitat unde și-a parcat mașina, subiect de glume în mediul online

Tot internetul râde de șoferul care și-a pierdut mașina. Comitatul Hannepin este cel mai mare din Minnesota și numără aproximativ 1,1 milioane de locuitori. “Cauți acul în carul cu fân!”, i-au spus utilizatorii de Reddit care au văzut fotografia cu anunțul.

“De ce nu te duci la poliție. Nu găsești secția cumva?”, se amuză alții pe seama lui.

“Dar în propriul garaj ai căutat-o? Poate ai parcat-o acasă, dar erai prea beat ca să-ți amintești”, îi sugerează alt user.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide