Oameni şi maşini: Toyota Camry, de la banal la special

Autor: Tudor Rus 05 feb. 2013 Tuning auto

Deşi numele Camry este derivat din pronunţia în japoneză a cuvântului „coroană”, modelul în varianta de fabrică este departe de a avea legături regale sau origini nobile. Nimic mai superficial, ne-ar contrazice Ke, posesorul unui model Camry care vine direct din Thailanda. Şi nu, nu este o Toyota Camry placată cu aur.

Un sedan în patru uşi care şi-a făcut debutul în 1982 şi care a ajuns să fie vândut în toată lumea, Camry nu îţi smulge interjecţii de admiraţie la prima vedere. Repet, vorbim de modelul standard, nu de cel descoperit de cei de la Stance Nation.

Asta pentru că jucăria lui Ke beneficiază de un kit lăţit de caroserie şi de oglinzi laterale inspirate din cele produse de divizia AMG. Privind în jos, dăm ochii cu luciul jantelor cromate Work de 20 de inci. Şi cum probabil aţi observat deja, suspensiile joase duc maşina mai aproape de sol.

Mai rămâne de menţionat interiorul puternic personalizat, însă gusturile nu se discută aşă că e mai bine ca fiecare să-şi facă o părere din imaginile din galeria FOTO.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide