AC Schnitzer a dezvoltat un kit tuning pentru sedanul electric BMW i4

Autor: Mihai Morcovescu 26 aug. 2022 Știri auto

Compania germană de tuning AC Schnitzer și-a câștigat o reputație solidă prin modificarea modelelor convenționale BMW în ultimii 35 de ani. Dar, asemenea multor alte case de tuning, și specialiștii din Aachen s-au reorientat în ultima vreme către automobilele electrice.

Cel mai nou proiect al celor de la AC Schnitzer vizează noul sedan electric i4. Pachetul conține o serie de îmbunătățiri estetice, precum și actualizări la nivelul suspensiei.

În schimb, sistemul de propulsie și cel de evacuare au rămas nemodificate.

BMW i4 by AC Schnitzer vine cu o serie de îmbunătățiri estetice

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Cum spuneam, AC Schnitzer are o istorie îndelungată în ceea ce privește modificarea modelelor BMW echipate cu motoare termice. Acum, însă, compania germană de tuning a pregătit un kit pentru noul sedan electric i4.

Rivalul german al lui Tesla Model 3 a primit un kit de caroserie, care include o serie de elemente aerodinamice. Este vorba despre un splitter frontal, spoilere față și spate restilizate, un eleron discret montat deasupra lunetei și unul pe capacul portbagajului.

De asemenea, clienții beneficiază de un set de jante cu cinci spițe duble, care au diametrul de 19 și de 20 de inch. Opțional sunt oferite jantele AC4 Flow Forming, care sunt finisate într-o nuanță de argintiu sau de negru. În același timp, BMW i4 vine cu un set de arcuri care micșorează garda la sol cu 20 până la 25 de milimetri.

La interior, AC Schnitzer a montat mai multe elemente din aluminiu, precum pedalierul sport. De asemenea, este oferită o husă „Black Line” pentru controlerul rotativ al interfaței iDrive.

Sistemul de propulsie electric este în continuare cel standard. Asta înseamnă că versiunea de bază cu un ingur motor electric i4 eDrive35 oferă 285 CP. Modelul de top M50 vine cu două motoare electrice care dezvoltă împreună 544 CP. Acesta este capabil să sprinteze de la 0 la 100 de km/h în doar 3,7 secunde.

Acesta nu este primul pachet pregătit de AC Schnitzer pentru un model electric BMW. Compania germană oferă deja kit-uri pentru modelul i3, care tocmai a fost scos din producție, precum și pentru sportiva hibridă i8.

 

Sursa: AC Schnitzer

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: AC Schnitzer


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide