BMW încheie producția lui i3 cu 18 exemplare vopsite într-o culoare specială

Autor: Marius Vișan 09 aug. 2022 Știri auto

BMW i3 se îndreaptă iese din producție cu o ultimă versiune care va fi folosită de compania de închirieri auto CarVia din Munchen.

Mai mult de 250.000 de BMW i3 au fost construite pe parcursul producției, iar pe 2 august, ultimele 18 exemplare au fost predate către CarVia la BMW Welt din Munchen.

Toate aceste mașini sunt finisate în aceeași nuanță de Galvanic Gold, care este contrastată de negru lucios pe capotă, acoperiș și hayon. La toate acestea se adaugă jantele negre lucioase.

Carscoops.com relatează că mașinile vor putea fi închiriate prin intermediul CarVia pentru suma de 40 de euro / zi.

BMW încheie producția lui i3 cu 18 exemplare finisate în Galvanic Gold

Livrarea acestor i3 vine la scurt timp după ce BMW a sărbătorit cei nouă ani de producție a modelului prin lansarea ediției speciale Home Run Edition. Doar 10 exemplare ale modelelor Home Run Edition au fost produse, cinci dintre ele fiind finisate în culoarea Frozen Dark Gray și cinci vopsite în Frozen Red II. Fiecare dintre modelele Home Run dispune, de asemenea, de jante cu spițe duble de 20 de inci, un acoperiș electric din sticlă cu geamuri cu control solar și faruri adaptive.

i3 a jucat mult timp un rol esențial în strategia de electrificare a BMW și l-a împins pe acesta într-un nou segment de piață. A fost vândut în variante pur electrică și hibridă cu range extender.

Modelul a fost unic față de majoritatea celorlalte vehicule de pe piața compactelor premium datorită utilizării unui șasiu din aluminiu și a unei celule pentru pasageri din fibră de carbon. Cu toate acestea, nu mai oferă tipul de performanțe și autonomie pe care le oferă rivalii lansați de curând și a fost înlocuit de o serie de BMW-uri electrice complet noi, precum i4 și iX.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide