Accident cu 3 răniţi după o coliziunea între un autotren şi două autoturisme – FOTO

Autor: Marius Vișan 22 oct. 2021 Știri auto

Trei persoane au fost rănite vineri dimineaţă (22 octombrie), în jurul orei 08.15, într-un accident rutier produs pe raza localităţii ialomiţene Ciochina.

În această dimineaţă, în jurul orei 08.15, trei echipaje de salvatori din cadrul Gărzii de intervenţie Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD la un accident rutier produs în comuna Ciochina.

În urma accidentului în care au fost implicate două autoturisme şi un autotren au fost rănite trei persoane. La evenimentul rutier au venit în sprijin şi două ambulanţe ale SAJ Ialomiţa – substaţia Slobozia.

Ialomița: incident rutier între două autoturisme şi un autotren

”În această dimineață, în jurul orei 08:30, pe DN 2 A (E60) în interiorul localității Ciochina s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a 3 persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un TIR și două autoturisme. În urma impactului, șoferii celor 2 autoturisme precum și un pasager au fost răniți și transportați la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia. Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă, ceilalți 2 conducători auto neputând fi testați din cauza rănilor suferite, urmând a le fi recoltate probe de sânge. Circulația se desfășoară alternativ, pe o bandă”, se arată în comunicatul de presă emis la scut timp după producerea evenimentului rutier.

Din coliziune au rezultat trei victime conştiente şi neîncarcerate care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenţiei. După acordarea primului ajutor medical, victimele au fost preluate de echipajele SMURD şi SAJ şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru investigaţii medicale suplimentare.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului, precum şi sablarea carosabilului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Ialomița


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide