Accident bizar în Rusia. Un autobuz s-a urcat pe un stâlp de electricitate

Autor: David Andrei 28 mai 2021 Știri auto

Un accident bizar a avut loc în Rusia. Un autobuz s-a urcat, pur și simplu, pe un stâlp de electricitate. Călătorii au avut nevoie de ajutor pentru a coborî. Mai multe persoane au fost rănite în urma impactului care a avut loc la primele ore ale dimineții.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc pe bulevardul Leninski din centrul orașului Sankt Petersburg. Șoferul a pierdut controlul direcției, iar autobuzul a ajuns pe trotuar, a lovit un stâlp de electricitate și s-a urcat, pur și simplu, pe acesta.

Imaginile cu autobuzul articulat suspendat pe stâlp au făcut rapid înconjurul lumii.

A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru ca toți cei aflați la bord să poată coborî. Zece pasageri se aflau, în momentul accidentului, în autobuz. Ușile erau la mare înălțime și ar fi fost periculos pentru ei să sară de acolo. Șase persoane au fost rănite. Două dintre acestea au suferit răni grave în urma impactului și au fost transportate la spital. Printre acestea se află și șoferul autobuzului. Stâlpul pare să fi secționat autobuzul.

Pe direcția autobuzului, dincolo de stâlpul lovit, se afla o stație. Aceasta era plină la ora accidentului. Mai multe camere de supraveghere a traficului amplasate în zonă au surprins momentul accidentului.

Din primele cercetări, șoferului i s-ar fi făcut rău la volan

Un alt accident neobișnuit, cu un autobuz în prim plan, a avut loc la Sibiu în weekend-ul care a trecut. Un autobuz a fost la un pas de a cădea în râul Cibin. Vehiculul a traversat un spațiu verde și a ajuns într-o zonă pietonală, unde s-a și oprit. Din fericire, niciun pieton nu se afla acolo în acel moment.

Cauza accidentului a fost similară. Șoferului i s-a făcut rău la volan, la scurt timp după ce plecase dintr-o stație. De această dată însă, nicio persoană nu a fost rănită.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide