Cel mai bizar accident. Un camion Kamaz făcut zob de un utilaj condus de o femeie

Autor: ProMotor 27 apr. 2020 Știri auto

Cel mai bizar accident a avut loc la o carieră a unui combinat din Munții Ural. Un camion Kamaz a fost făcut zob de un utilaj minier cu proporții colosale. La volanul mastodontului se afla o femeie.

GALERIE FOTO

74 de tone fără încărcătură. Atât cântărește un BelAZ 75575, care a strivit, pur și simplu, camionul Kamaz sosit să alimenteze alte vehicule și tocmai terminase de oferit carburant gigantului. Imaginile surprinse la o carieră a Combinatului de minerit Kachkanar din regiunea Sverdlovsk din Rusia, au devenit virale.

Ministerul de Interne al Rusiei a furnizat detalii uluitoare: la volanul utilajului se afla o femeie în vârstă de 38 de ani. Șoferița ar fi plecat de pe loc, după ce a primit carburant, fără să se asigure, scrie site-ul Cargo-bus.ro.

Scenariul seamănă cu unul pus la cale la Hollywood. Șoferul din camionul Kamaz a reușit să sară la timp și să se salveze din calea monstrului pe roți.

Femeia a fost sancționată cu o amendă de 500 de ruble.

Cât de mare este un BelAZ?

Produs de o companie din Belarus, un BelAZ măsoară nu mai puțin de 5 metri și 34 de centimetri în înățime și are o lățime de 6 metri și 40 de centimetri. 60 km/h este viteza sa maximă.

Fotografiile arată că roțile monstrului sunt cam cât camionul zdrobit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Korrespondent.net



Comentarii
Inchide