Un camion Kamaz a fost transformat în casă pe roți

Autor: ProMotor 09 apr. 2020 Știri auto

Un camion Kamaz a fost transformat în casă pe roți. O echipă specializată în astfel de transformări a operat modificarea radicală.

GALERIE FOTO

Versiunea modificată de către specialiștii de la Nijnii Novgorod a fost un Kamaz-43118 cu trei punți și șase roți. Camionul militar a devenit acum vehicul recreațional premium. Mai mult, trage după sine o remorcă-garaj, care poate transporta ATV-uri sau motociclete. La cererea clientului, configurația poate fi una diferită, iar garajul poate deveni spațiu de locuit, scrie Autoblog.md.

Cu o vopsea tip camuflaj, casa pe roți poate primi până la șapte adulți și este dotată cu generator, troliu frontal electric, aer condiționat, sistem auxiliar de încălzire care încălzește și pardoseala și un rezervor de apă potabilă cu un volum de 400 de litri.

Șofer de camion care lucrează de acasă? A apărut prima ofertă de job

Zona recreațională cuprinde o bucătărie cu plită electrică și frigider, o zonă de luat masa, o zonă de relaxare, spații generoase de depozitare, un dormitor care pare mai mare decât cele din blocurile construite în era comunistă și un home cinema. Baia cuprinde o cabină de duș și o saună.

Mai multe panouri fotovoltaice au fost montate pe acoperiș pentru a suplimenta necesarul de energie electrică.

Cine vrea să plece la drum cu propria casă pe roți trebuie să plătească 160.000 de euro pentru versiunea cu remorcă sau 110.000 de euro pentru versiunea fără remorcă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide