Accident cu un Bugatti Veyron de 2 mil. dolari. Totul a fost filmat – VIDEO

Autor: Radu Țuțulan 29 iul. 2023 Știri auto

Au apărut primele imagini cu accidentul în care a fost implicat un Bugatti Veyron în valoare de peste 2 milioane de dolari. Doar două astfel de mașini există în toată lumea.

Accidentul în care a fost implicat un Bugatti Veyron în valoare de peste 2 milioane de dolari, s-a petrecut în China, pe un drum cu mai multe benzi de circulație. Recent, au apărut pe internet primele imagini, filmate chiar în momentul accidentului.

Din filmări reiese că totul ar fi pornit de la o șicanare în trafic. Șoferul Bugatti-ului a vrut să schimbe banda și să intre forțat  în fața unui BMW. Acesta nu l-a lăsat, a accelerat agresiv, apoi a frânat pentru a evita să lovească în spate o altă mașină albă. În momentul în care acea mașină s-a pus în mișcare, însă, între cele două s-a creat un mic spațiu. Suficient pentru a-l determina pe șoferul Bugatti-ului Veyron, care se afla pe banda din stânga, să încerce și chiar să reușească să se infiltreze în fața BMW-ului. Însă doar pe jumătate.

Cum s-a petrecut accidentul cu Bugatti

Totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă. Atât de rapid încât șoferul BMW-ului, care tocmai începuse să accelereze, nu a mai apucat să reacționeze la timp și a frânat abia după ce a lovit Bugatti-ul.

Bolidul de 2 milioane de dolari a fost lovit în partea dreaptă, iar din imaginile postate pe internet se vede cum pragul a fost făcut praf. De asemenea, în portieră a apărut o gaură evidentă.

Un martor al accidentului, aflat într-o mașină din spatele celor, a surprins cu camera de bord momentul în care bărbatul aflat la volanul Bugattiului coboară pentru a evalua pagubele. Acesta era îmbrăcat cu un tricou simplu, de culoare albastră, pantaloni scurți negri și purta o mască de protecție albă care îi acoperea nasul și gura.

Doar două Bugatti Veyton ”L`Or Rouge” au fost comercializate în toată lumea, iar acesta implicat în accident este unul dintre ele.

Prețul de pornire al unui Bugatti Veyron este de 1,85 milioane dolari, dar acest model implicat în accident depășește 2 milioane.

Nu știm cât a costat reparația, dar cu siguranță ambiția șoferului aflat la volanul acestui Bugatti a fost plătită destul de scump.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video: Will C / Youtube


Radu Țuțulan
Radu Țuțulan
Radu Țuțulan este licențiat în Științe Politice, fiind absolvent al Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA). Primii pași în jurnalism i-a făcut în 2005, când încă nu terminase liceul. S-a angajat întâi la o micuță redacție de știri tv din București, au ... citește mai mult

Comentarii
Inchide