Accident devastator. Momentul în care un tren de călători lovește un autobuz

Autor: David Andrei 09 mart. 2021 Știri auto

Un accident devastator a avut locc în Suedia. În mod surprinzător, nu s-au înregistrat victime în urma impactului. Incidentul a fost surprins de un trecător.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc în apropiere de Goteborg, Suedia, pe 8 martie, la ora locală 07:39. Un autobuz a suferit o defecțiune chiar în momentul în care traversa cala ferată.

Șoferul autobuzului a dovedit prezență de spirit și a evacuate toți pasagerii aflați la bord înainte ca trenul să lovească violent vehiculul. Aproximativ 50 de persoane se aflau în tren în momentul impactului. Doar trei dintre acestea au suferit leziuni minore și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cel care a filmat impactul dintre autobuz și tren s-a speriat de haosul produs

În imaginile filmate de un trecător pe nume Freddy Persson, se poate observa cum trenul se apropie cu viteză claxonând continuu. Dar nu poate opri și lovește în plin autobuzul. Acesta din urmă se rupe efectiv în două. Filmarea arată și haosul produs în urma impactului. Pe înregistrare se aud vocile oamenilor speriați care au fost martori la accident.

“Eram în stație și îmi așteptam autobuzul când am văzut un alt autobuz blocat pe șinele de cale ferată din cauza unei defecțiuni. În acel moment am decis să scot telefonul și să încep să filmez. Câteva secunde mai târziu, a avut loc impactul. Am fugit nebunește, în timp ce auzeam cum zboară diverse obiecte pe deasupra capului meu”, a povestit Persson pentru Newsflare. “O zi de-a dreptul nebună”, a adăugat acesta.

Traficul feroviar a fost întrerupt ore bune pe ambele sensuri, până la degajarea bucăților din autobuz și tren. Epava autobuzului a fost reținută de autorități pentru investigații. Oamenii legii cataloghează incidentul drept “neglijență în trafic”.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide