Au apărut imaginile cu momentul în care un BMW a fost lovit de tren la Vlădeni. VIDEO

Autor: David Andrei 17 feb. 2021 Știri auto

Au apărut imaginile cu momentul în care un BMW a fost lovit de tren la Vlădeni. Filmarea arată că șoferul n-a avut nici cea mai mică intenție de a opri pentru a se asigura.

GALERIE FOTO

Șoferul unui BMW înmatriculat în județul Suceava a vrut să traverseze calea ferată, dar nu a mai avut timp. O locomotivă a spulberat mașina și a târât-o pest 150 de metri pe șine.

Incidentul a avut loc în localitatea Vlădeni din județul Iași. Din primele cercetări, cauza probabilă a accidentului ar fi neatenția. În urma impactului violent, un tânăr de 23 de ani și o fată de 25 de ani și-au pierdut viața. Dragoș Păuceanu din Piatra Neamț cumpărase mașina pe 13 februarie, cu doar o zi înainte de accident. Acesta o conducea acasă pe iubita sa, Laura Nechifor. Cei doi tineri, care se deplasau de la Iași la Suceava, nu au avut nicio șansă. Autoturismul a fost distrus în proporție de 80%.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de ambulanță, care nu au făcut decât să constate decesul celor doi tineri. A ajuns acolo și un elicopter SMURD. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu precizie cauzele accidentului.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC, traficul feroviar a fost întrerupt aproximativ o oră.

Imaginile cu momentul în care un BMW e lovit de tren sunt dure

Imaginile cu momentul în care trenul lovește un BMW sunt extrem de dure. Filmarea, publicată de Aloiasi.ro, arată că șoferul nu s-a asigurat și nici nu a redus viteza la trecerea la nivel cu calea ferată.

Garnitura de tren, care transporta pasageri și care circula pe ruta Dorohoi-Iași, a lovit autoturismul din partea dreaptă (partea pasagerului).

Cu câteva secunde mai devreme, un alt vehicul traversează șinele de tren. Șoferul oprește și se asigură că niciun tren nu se apropie.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide