Accident grav în București. O mașină s-a răsturnat pe linia tramvaiului 41

Autor: David Andrei 30 nov. 2020 Știri auto

Un accident grav s-a produs duminică seara pe Șoseaua Virtuții din București. Un șofer care rula cu viteză a pierdut controlul mașinii, a rupt gardul montat de-a lungul liniilor de tramvai și s-a răsturnat. Doi minori aflați în mașină au ajuns la spital în stare gravă.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 17:00. Un șofer care se deplasa cu viteză foarte mare pe Șoseaua Virtuții a pierdut controlul mașinii, a rupt gardul care desparte cele două benzi de circulație de liniile de tramvai și s-a răsturnat.

Șoferul este în afara oricărui pericol. Acesta a fost condus la INML pentru a i se recolta probe biologice. Aparatul etilotest a arătat o alcoolemie de 0,40 mg/litru alcool pur în aerul expirat, potrivit informațiilor furnizate de Brigada Rutieră.

În mașină se aflau și un copil în vârstă de 12 ani, și un adolescent de 17 ani. Ambii au fost răniți și au fost transportați la spitalul “Grigore Alexandrescu” din București, în stare gravă, dar stabilă.

Traficul în zona în care a avut loc accidentul, afectat mai bine de o oră

Linia tramvaiului 41 a fost blocată timp de o oră pe ambele sensuri de mers, până când mașina răsturnată între stațiile Orșova și Ciurel a fost ridicată de pe șine. În tot acest timp, călătorii au fost preluați de autobuze.

Și traficul rutier a fost grav afectat în zonă. Șoferii au stat chiar și o oră în coloană până au reușit să treacă de zona în care avusese loc incidentul.

Pe grupul Info Trafic București și Ilfov, martorii susțin că îl văzuseră pe șofer rulând cu viteză foarte mare. Acesta ar fi ocolit o mașină care ieșea dintr-o benzinărie și a pierdut controlul direcției. Nu este sigur însă, dacă între mașina răsturnată și cea care părăsea stația de alimentare a existat un contact în prealabil.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla circumstanțele în care s-a produs accidentul. Pe numele șoferului s-a deschis un dosar penal.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov



Comentarii
Inchide