Un BMW a ajuns pe linia tramvaiului 41 din București

Autor: David Andrei 24 iun. 2020 Știri auto

Un BMW a ajuns pe linia tramvaiului 41 din București ieri după-amiază. Șoferul a pierdut controlul mașinii și a rupt gardul de protecție.

GALERIE FOTO

Circulația tramvaiului 41 din București a fost blocată minute bune ieri după-amiază. Un șofer a scăpat mașina, un BMW Seria 1, de sub control și a ajuns pe liniile de tramvai în zona Parcului Drumului Taberei. Mașina a rupt gardul de protecție și a rămas blocată pe șine. Călătorii au coborât din tramvaie pentru a face fotografii.

“BMW cu apucături de tramvai” sau “A găsit drumul mai drept și mai scurt” sunt doar două dintre reacțiile ironice ale celor care au văzut imaginile pe un grup de profil.

Zona Parcului Drumului Taberei pare să fie predispusă accidentelor. În iarna acestui an, o femeie aflată la volanul unei Dacia Duster a ajuns pe șine în urma unei manevre demne de filmele de acțiune. Aceasta a parcus atunci aproximativ 50 de metri în marșarier, a trecut peste două borduri, a dărâmat un copac, a lovit chioșcul STB, a traversat trei benzi de circulație, a ajuns pe refugiul de tramvai, apoi pe șinele de tramvai și s-a oprit în gardul de protecție. În mod surprinzător, nimeni nu a fost rănit.

Un tramvai a lovit două mașini în București

Un alt incident a paralizat minute bune circulația pe ruta tramvaielor 14, 36, 40 și 46 și a îngreunat traficul rutier în zona Diham din București. O garnitură a deraiat și a lovit două mașini în intersecția dintre Bulevardul Basarabia și Bulevardul Chișinău din sectorul 2. (VEZI GALERIA FOTO).

Luna trecută, două tramvaie s-au ciocnit în București

În luna mai, două tramvaie s-au ciocnit în București în zona Eroii Revoluției din sectorul 4 al Capitalei. Șase persoane au fost rănite, iar circulația pe liniile 7 și 11 a fost blocată. O cameră aflată într-unul dintre cele două tramvaie a filmat incidentul. Ancheta a arătat că vatmanul unuia dintre cele două tramvaie a uitat să schimbe macazul.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide