Accident grav în județul Suceava, după ce un BMW a lovit un cap de pod – VIDEO

Autor: George Cristea 28 dec. 2020 Știri auto

Un accident grav s-a produs în noaptea de duminică spre luni în județul Suceava, după ce un BMW a lovit un cap de pod. În interior se aflau doi tineri, un bărbat de 26 și o femeie de 21 de ani.

Intră în Galeria FOTO

Accidentul, care s-a petrecut pe raza localității Mălini, a fost semnalat prin apel la 112 chiar la miezul nopții. Potrivit primelor informații, un autoturism BMW Seria 3 a ieșit în afara părții carosabile, a lovit un copac, după care s-a oprit într-un cap de pod.

În interior se aflau doi tineri, un bărbat de 26 de ani și o femeie de 21 de ani. Cum partea dreaptă a mașinii a fost cea mai afectată de impact, femeia a rămas încarcerată, cu picioarele prinse sub bordul mașinii. Pentru extragerea victimei au intervenit pompierii militari din Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare. Aceștia au beneficiat de sprijinul a două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Suceava.

Accident grav în județul Suceava: Femeia a rămas prinsă sub bordul mașinii

Femeia, aflată în stare de conștiență, a fost extrasă din autoturism de către militari, cu ajutorul accesoriilor specifice. La o primă evaluare medicală, aceasta s-a dovedit a avea fracturi la nivelul picioarelor. Ulterior, femeia a fost preluată de o ambulanță SAJ și transportată la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Bărbatul  a refuzat consultul medical și transportul la o unitate spitalicească și a fost preluat de către echipajele de Poliție.

Tot în județul Suceava, un alt accident similar a avut loc pe raza localității Cumpărătura. Și în acest caz mașina a ieșit în afara părții carosabile, dar au lipsit din peisaj copacul și capul de pod. Astfel, consecințele accidentului au fost mai puțin grave.

Ambele persoane aflate în interiorul mașinii au scăpat fără răni grave, neavând nevoie de îngrijiri medicale. Mașina răsturnată în șanț arată spectaculos, însă, după cum se poate vedea în galeria foto.

Un accident devastator s-a produs înainte de Crăciun tot în zona Moldovei, dar în județul Iași. În urma unei depășiri neregulamentare, două mașini s-au ciocnit și două persoane și-au pierdut viața.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide