Accident grav între o autoutilitară şi două TIR-uri în Mehedinți – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 19 iul. 2021 Știri auto

Un grav accident a avut loc în prima parte a zilei de luni, 19 iulie, pe Drumul Naţional 6. S-a întâmplat în zona viaductului Bahna, judeţul Mehedinţi. În impact au fost implicate o autoutilitară şi două TIR-uri.

Un tânăr de 25 de ani, care fusese încarcerat, a fost declarat decedat. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. O alta a fost transportată la spital.

Tragicul accident a avut loc între o autoutilitară și două TIR-uri

”Detașamentul de Pompieri Orșova intervine cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier. Acesta s-a produs pe Drumul Național 6, în zona viaductului Bahna. În accident sunt implicate o autoutilitară și două autotrenuri.

La sosirea pompierilor, șoferul autoutilitarei nu prezenta semne vitale, acesta fiind încarcerat. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei, pe care au predat-o echipajelor SMURD și SAJ. În prezent, echipajele medicale au început manevrele de resuscitare.

Cea de-a doua victima a accidentului, șoferul unuia dintre autotrenuri, a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD. Ulterior, acesta a fost transportat la spital, în stare de conștiență”, au declarat reprezentanţii ISU Mehedinţi la scurt timp după producerea incidentului rutier.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: ISU Mehedinţi


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide