Măcel! Un TIR s-a ciocnit cu o autoutilitară care transporta cuști cu găini – FOTO

Autor: ProMotor 09 iul. 2021 Știri auto

Un eveniment rutier în care au fost implicate un TIR și o autoutilitară care transporta cuști cu găini s-a petrecut în această dimineață, 9 iulie, în jurul orelor 07:42.

Incidentul a avut loc pe drumul dintre Pantelimon și Voluntari, aproape de limita cu orașul Voluntari, lângă podul de la unitatea militară.

Din primele informații a rezultat că nu există victime omenești. Din imagini putem vedea că două cuști încărcate cu găini au căzut pe carosabil și au fost lovite de autocamion.

La scurt tip după accident a fost eliberată partea carosabilă. Cei doi șoferi au fost testați pentru a se afla dacă au consumat alcool, iar rezultate au arătat zero alcoolemie.

Deocamdată nu se cunosc motivele care au dus la producerea acestui accident.

Intră în GALERI FOTO

Măcel! Un TIR s-a ciocnit cu o autoutilitară care transporta cuști cu găini - FOTO

Un alt incident în care a fost implicat un TIR care transporta animale s-a petrecut în primăvară

Un camion care transporta 600 de porci s-a răsturnat în Pasul Tihuța. Zeci de animale au murit strivite pe DN17.

Accidentul s-a petrecut vineri, 5 martie 2021, după ce camionul s-a răsturnat într-o curbă, la ieșirea din localitatea Piatra Fântânele. Cel mai probabil, accidentul s-a produs din cauza vitezei, combinată cu centrul de greutate ridicat al camionului care transporta animale. Remorca unui astfel de camion este compartimentată pe mai multe niveluri (de regulă patru) pentru a permite încărcarea mai multor animale. Acesta este motivul pentru care centrul de greutate este ridicat, ceea ce cauzează instabilitate în viraje.

„În această după-masă, pe Drumul Național 17, la ieșire din localitatea Piatra Fântânele, a avut loc un accident rutier. Conform primelor date, un autotren care circula pe direcția Suceava-Bistrița, condus de un bărbat de 50 de ani, din Satu-Mare, încărcat cu porci s-a răsturnat. În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit și transportat la spital. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arata într-un comunicat emis la scurt timp după accident.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: ProMotor.ro



Comentarii
Inchide