Accident grav pe A1 din cauza unei mașini care a circulat pe contrasens – FOTO

Autor: Daniel Samoilă 18 nov. 2021 Știri auto
Accident grav pe A1 din cauza unei mașini care a circulat pe contrasens – FOTO

Un alt accident grav s-a petrecut pe o autostradă din România. Este vorba de Autostrada A1, unde cinci persoane au fost rănite ca urmare a unui impact între două mașini.

Incidentul a avut loc în dimineața de joi, 18 noiembrie, pe Autostrada A1 Deva – Nădlac. Evenimentul rutier s-a întâmplat pe sensul de mers Arad – Timişoara, în zona localităţii Giarmata, judeţul Timiş, la kilometrul 504.

Impactul a avut loc între două autoturisme, un model Opel Astra Break și un model Mercedes-Benz. Accidentul s-a petrecut pentru că unul dintre șoferi a circulat pe contrasens, fiind a greșit calea de acces prin nodul rutier de la Giarmata.

Accident cu cinci răniți pe Autostrada A1

În urma accidentului au fost cinci victime, toate având nevoie de îngrijiri medicale. Acestea s-au ales cu leziuni ușoare, potrivit ziuadevest.ro.

Traficul a fost îngreunat pe acea porțiune de Autostradă. Mașinile au putut circula pe banda numărul 1. Banda cu numărul 2 și cea de urgență au fost blocate.

În acea zonă s-a circulat fluent, cu viteza redusă, potrivit Centrului INFOTRAFIC.

Accidentul s-a petrecut din cauza unei mașini care a rulat pe contrasens. Acest lucru s-a mai întâmplat în România, dar pe o altă Autostradă, A2 București – Constanța. În timpul verii au existat mai multe filmări cu mașini care rulau pe contrasens.

Momentul au avut loc la ieșirea de pe autostradă către Constanța, când un șofer care circula regulamentar a observat cum zeci de mașini circulau pe drumul greșit. Acesta publicase filmulețul pe Facebook, iar internauții s-au declarat revoltați de atitudinea șoferilor care circulau greșit.

Inspectoratul Județean Poliție (IPJ) Constanța anunța la vremea respectivă că va deschide o anchetă pentru a identifica șoferii care au încălcat regulile de circulație. Unii dintre șoferi chiar au fost prinși și au rămas fără permisul de conducere.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ziuadevest.ro



Comentarii
Inchide