Imagini ireale surprinse pe Autostrada Soarelui. Zeci de mașini pe contrasens. Șoferii au fost identificați

Autor: Elena Luchian 20 iul. 2021 Știri auto

Imagini ireale au fost surprinse pe Autostrada Soarelui. Mai multe mașini au fost filmate deplasându-se pe contrasens. Șoferii habar n-aveau că au greșit drumul. Poliția anunță că mulți dintre aceștia au fost deja identificați!

GALERIE FOTO

Autostrada Soarelui se transformă, încet, dar sigur, într-un drum al haosului. La doar trei zile de la carambolul uriaș în care au fost avariate 55 de mașini, un alt incident incredibil este surprins acolo.

Imaginile au fost înregistrate de un șofer care circula regulamentar pe A2 Autostrada Soarelui. Acesta se deplasa pe sensul de mers București-Constanța, în seara zilei de 19 iulie.

În apropierea ieșirii de pe autostradă către Constanța, acesta se întâlnește cu zeci de șoferi care circulau în direcția greșită. Doar un miracol face ca în filmare să nu apară un impact frontal cu unul dintre vehiculele care se deplasează pe contrasens.

Unii șoferi au ales banda de urgență pentru a-și face loc pe sensul greșit. Alții circulă pe ceea ce ar trebui să fie folosită ca banda întâi. Mai mulți aleg zona hașurată care desparte banda a doua de parapetul din metal. În înregistrare apare și o rulotă. Unii dintre conducătorii auto au ales să acționeze luminile de avarii, ca și cum acest gest le-ar scuza manevra.

Mai mult, pe filmare se pot observa vehicule care întorc. La un moment dat, un conducător auto execută manevra de întoarcere chiar în fața celui care a surprins imaginile.

Zeci de șoferi riscă să rămână fără permis după ce au luat-o pe contrasens pe Autostrada Soarelui

Potrivit comentariilor de pe rețelele de socializare, după ce imaginile s-au viralizat, șoferii ar fi ales să întoarcă pentru a evita un presupus blocaj rutier. La ora înregistrării, blocajul dispăruse însă. Conducătorii auto nu au mai ținut cont de nicio regulă de circulație. Au luat-o pe contrasens, fără să ia în calcul că manevra îi poate costa permisul de conducere sau că pot provoca un accident.

Inspectoratul Județean Poliție (IPJ) Constanța a anunțat că a demarat o anchetă în vederea identificării șoferilor care au recurs la manevrele extrem de periculoase. Mulți dintre conducătorii auto surprinși în imagini au fost deja identificați și sancționați.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide