Accident grav pe DN7: Un TIR a ieșit de pe șosea și a căzut în râul Lotru

Autor: George Cristea 06 oct. 2020 Știri auto

Un accident grav s-a produs în această dupăamiază pe DN7, în zona localității Brezoi. Un TIR al cărui șofer a pierdut controlul volanului a ieșit de pe șosea și a căzut în râul Lotru.

Intră în Galeria FOTO

Circulația a fost blocată mai bine de o oră pe DN7, în zona localității Brezoi, în urma unui accident în care a fost implicat un camion. Șoferul acestuia a pierdut controlul volanului în timp ce rula pe viaduct, la kilometrul  207. Camionul scăpat de sub control a trecut peste parapetul viaductului și a plonjat în râul Lotru.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 207, în zona localității Brezoi (pe viaduct), județul Vâlcea, un autocamion a părăsit partea carosabilă, trecând peste parapeții laterali, în albia râului Lotru. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, întrucât paleții din vehicul au căzut pe carosabil”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

Accident grav pe DN7: Cum s-a petrecut totul

Accidentul s-a produs în jurul orei 14:00 și a dus la blocarea ambelor sensuri de circulație de pe DN7, după ce încărcătura TIR-ului s-a împrăștiat pe carosabil. TIR-ul era încărcat cu paleți care conțineau, se pare, caiete școlare. La impactul cu solul, cabina camionului s-a separat de semiremorcă și a sărit în râul Lotru, fiind transformată într-un morman de fiare.

Pompierii militari au intervenit cu două echipaje de Descarcerare si un echipaj SMURD. Echipele de salvare sosite la fața locului au încercat să-l resusciteze pe șofer, care a fost găsit încarcerat și inconștient. Din nefericire, acesta prezenta traumatisme incompatibile cu viața, astfel că medicii au fost nevoiți să constate decesul acestuia.

Un accident similar s-a produs în Austria, fiind implicat tot un șofer român. Cauza incredibilă a accidentului a fost, în acest caz, strănutul șoferului, care a determinat pierderea controlului mașinii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide