Accident grav petrecut în Pasajul Unirii. Un autobuz cu turiști a lovit limitatorul de înălține

Autor: Ionuț Vîlciu 23 dec. 2022 Știri auto

Update: Autocarul în care se aflau 47 de pasageri a rupt limitatorul de înălțime și a fost grav avariat. Patru persoane au fost grav rănite. Două dintre ele sunt în stare foarte gravă, iar una – un bărbat – în stop cardio-respirator. Din păcate, una din persoanele grav rănite a murit la scurt timp după accident.

Un nou accident a avut loc vineri, 23 decembrie 2022, în Pasajul Unirii. Din cauza deformării suferite de autocar, mai multe persoane au fost rănite în urma accidentului.

Încă un accident a avut loc în Pasajul Unirii. Acesta s-a petrecut astăzi, 23 decembrie, în jurul orei 13:30. Autocarul a lovit limitatorul de înălțime amplasat la intrarea în pasaj.

„Astăzi, 23 decembrie, în jurul orei 13.30, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație la intrare în Pasajul Unirii, sensul de deplasare dinspre Bd. Tineretului către Piața Universității. Din primele date, conducătorul unui autocar a acroșat poarta de gabarit a Pasajului Unirii. În urma evenimentului au fost rănite mai multe persoane. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație. La acest moment, traficul rutier este restricționat în zona producerii accidentului de circulație”, conform celor comunicate de poliție.

Poliția recomandă șoferilor să folosească rute alternative. Pot fi utilizate rutele: Splaiul Independentei – Bd. Unirii- Bd. Decebal – Șoseaua Mihai Bravu sau Splaiul Independenței – Bd. Regina Maria – Bd. Mihail Kogălniceanu – Șoseaua Viilor.

Nu este primul eveniment de acest gen. De la redeschiderea Pasajului Unirii, au avut loc mai multe astfel de evenimente care au implicat vehicule care au lovit limitatorul sau chiar au rămas blocate în interiorul tunelului.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide