Încă un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 21 sept. 2022 Știri auto

Încă un autocamion a rămas blocat în Pasajul Unirii. Acesta este al cincilea astfel de incident care are loc de la redeschiderea pasajului.

Traficul rutier din Pasajul Unirii a fost oprit din nou din cauza unui camion care a rămas blocat. În decursul zilei de 21 septembrie 2022, un camion a blocat pasajul. Se pare că circulația a fost restricționată, pentru ca autoritățile să poată scoată vehiculul înțepenit între pereții pasajului subteran.

În jurul orei 12.55, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în Pasajul Unirii.

Pentru stabilirea situației de fapt, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere. Cu această ocazie s-a constatat faptul că un bărbat, care se deplasa cu autoutilitara dinspre Strada Colței către Bulevardul Dimitrie Cantemir, nu a respectat semnificația indicatorului „Accesul interzis vehiculelor cu înălțimea mai mare de 3,5 metri”. El a acroșat partea superioară a pasajului. În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul autovehiculului a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Polițiștii rutieri l-au testa cu aparatul alcooltest, dar rezultatul indicat a fost 0.

Traficul rutier a fost restricționat în Pasajul Unirii, pe sectorul de drum cuprins intre Strada Colței și Bulevardul Dimitrie Cantemir, în scopul asigurării măsurilor necesare scoaterii autovehiculului în condiții de siguranță, circulația fiind reluată în jurul orei 14.40.

Nu este primul incident de acest gen care se întâmplă în Pasajul Unirii

În cursul zilei de marți, 6 septembrie, un alt mijloc de transport de dimensiuni mari s-a blocat din cauza limitatorului de viteză. Situația a fost făcută publică de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, în administrarea căruia se află Pasajul Unirii.

Apoi, pe 8 septembrie am mai putut vedea un alt camion care a rupt limitatorul de înălțime. Camionul circula dinspre Bulevardul Dimitrie Cantemir către Strada Colțea. Autotrenul s-a blocat în limitatorul de viteză montat la intrarea în pasaj și l-a rupt. Traficul a fost restricționat în zonă. Șoferul a fost sancționat în contravențional pentru nerespectarea prevederilor HCGMB 134/2004 privind circulația autovehiculelor destinate transportului de mărfuri.

Incidentul care s-a petrecut astăzi este al cincilea care a loc de la deschiderea pasajului, care a avut loc pe 4 septembrie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Primăria Sector 4


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide