Accident grav produs pe șoseaua Colentina: Lemnele i-au intrat prin parbriz

Autor: George Cristea acum 5 luni Știri

Un accident grav s-a produs sâmbătă dimineață pe șoseaua Colentina, pe sensul de intrare în București. Un autoturism VW Touran a lovit din spate o camionetă care transporta lemne, iar acestea au pătruns prin parbriz și l-au rănit pe șofer.

Intră în Galeria FOTO

„În jurul orei 12.10, în zona Șoseaua Colentina – Pod Europa, sensul de intrare în Mun. București, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule. A fost restricționată circulația pe sensul de intrare în Mun. București. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

În urma evenimentului rutier, un bărbat de 58 de ani a fost grav rănit de lemnele care au pătruns prin parbriz, fiind transportat la spital. În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Accident grav în Colentina: cum s-au petrecut lucrurile

Potrivit polițiștilor, bărbatul rănit este cel care se face vinovat de producerea accidentului. Acesta conducea un VW Touran și pe sensul de intrare în București, la coborârea de pe podul din zona complexului Europa, nu ar fi respectat distanța de siguranță între mașini. În urma impactului, lemnele aflate în remorca unei mașini care circula în față au pătruns prin parbriz și l-au rănit garv pe cel de la volan.

Nu este primul accident de acest fel. La începutul anului, șoferul unei Toyota Yaris a fost la un pas de a-și pierde viața după ce o bară a pătruns prin parbriz și s-a înfipt în plafoniera mașinii sale. Bărbatul a fost zgâriat de bara metalică, dar accidentul s-ar fi putut încheia tragic dacă obiectul ar fi lovit parbrizul câțiva centimetri mai spre stânga. Povestind cele întâmplate ziariștilor, norocosul (sau ghinionistul…?) șofer a spus că nu crede că bara metalică a căzut dintr-un alt vehicul. Mai degrabă, bara se afla pe șosea și a fost proiectată de o mașină care mergea în fața mașinii sale.Comentarii
Inchide