Un șofer a intrat frontal într-un TIR pe şoseaua de centură a Sucevei. Făcuse infarct la volan – FOTO

Autor: ProMotor acum 3 ani Știri auto
Un șofer a intrat frontal într-un TIR pe şoseaua de centură a Sucevei. Făcuse infarct la volan – FOTO

Luni, 9 decembrie, un bărbat de 39 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie care a avut loc pe şoseaua de centură a municipiului Suceava. Bărbatul conducea un autoturism care s-a izbit frontal într-un TIR.

„Pe varianta ocolitoare a municipiului Suceava a avut loc un grav accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Din primele verificări, s-a constatat faptul că un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a izbit frontal într-un vehicul de mare tonaj. În urma impactului, conducătorul auto de 39 de ani a decedat”, a declarat comisarul şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava pentru Adevărul. 

Şoferul tirului a declarat că nu a putut să evite impactul. Şoseua de centură a Sucevei are câte o bandă de circulaţie pe fiecar sens de mers. „A intrat în faţă pe contrasens. (…) Am văzut maşina cu venea în vale, poate se redresează, se duce undeva. Nimic. A intrat în mine acolo. Am tras puţin stânga. (…) I s-a făcut rău, o fi adormit, nu pot…din curbă a venit pe contrasens. (…) Eu l-am văzut, dar unde puteam să mă duc, dacă el a intrat pe contrasens. Dacă veneam pe contrasens, dincoace era tot aceea. Eram vinovat că intram în faţa lui”, a explicat şoferul autotrenului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: observator.tv



Comentarii
Inchide