Ce mașină a primit cadou șoferul care a lovit ursul săptămâna trecută, în Covasna? FOTO

Autor: ProMotor 25 nov. 2019 Știri auto
Ce mașină a primit cadou șoferul care a lovit ursul săptămâna trecută, în Covasna? FOTO

Un urs a fost grav rănit de o mașină săptămâna trecută, în Covasna.

Accidentul s-a produs pe DN 11, pe sensul de mers Târgu Secuiesc – Brașov. Animalul se afla pe drum și a fost lovit în plin de o mașină.

Persoanele din autoturismul care a lovit ursul nu au fost rănite, afectat fiind doar un copil care a avut un atac de panică. În urma impactului, atât ursul, cât şi autoturismul au părăsit partea carosabilă. Din accident nu au rezultat victime omeneşti, însă ursul a fost grav rănit, acesta având membrele fracturate. Tranchilizarea animalului  a fost făcută la 14 ore de la accident, iar împușcarea sa la 17 ore.

Șoferul care a lovit ursul s-a ales cu mașina grav avariată, însă un binevoitor care a aflat de caz i-a donat bărbatului o mașină.

Anunțul a fost făcut pe Facebook

„Dl Gombos Ferencz a fost implicat în accidentul cu ursul, cel care a stat 18 ore în drum. În urma acestui accident a rămas fără mașină, necesară dânsului, celor 6 copii și soției acestuia. Am simțit că trebuie să donez una din mașini și sper să aibă parte de ea fără evenimente!!!” a fost mesajul celui care a făcut donația.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook



Comentarii
Inchide