Accident incredibil în județul Suceava: Mai mulți bușteni au căzut dintr-un camion – VIDEO

Autor: George Cristea 19 iul. 2020 Știri auto

Un accident incredibil s-a produs sâmbătă seara în județul Suceava, pe DN17, când mai mulți bușteni au căzut dintr-un camion a cărui remorcă s-a răsturnat într-un viraj. Imaginile surprinse de camere sunt spectaculoase.

Intră în Galeria FOTO

Mai mulţi buşteni s-au desprins din remorca unui autocamion încărcat cu lemne şi au căzut pe carosabil, între localitățile Frasin și Molid din județul Suceava. Sectorul de drum face parte din DN17 , care face legătura dintre Suceava și Câmpulung Moldovenesc. Mai este cunoscut și ca drumul european E58, care leagă Moldova de Ardeal, în lipsa unei căi de comunicații adecvate.

În cădere, trunchiurile de copac au surprins şi au rănit trei persoane. Este vorba de un bărbat de 52 de ani, care se afla pe marginea drumului și a fost surprins de lemnele căzute, dar și de o femeie de 50 de ani împreună cu fiul ei de 10 ani. Aceștia se aflau, de asemenea, pe marginea drumului, unde se opriseră cu maşina, după ce aceasta se defectase. În cădere, lemnele au avariat şi autoturismul.

Accident în județul Suceava: Ce s-a întâmplat cu victimele surprinse de bușteni

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Cele trei victime erau conştiente şi cooperante, dar prezentau multiple traumatisme. Militarii au îndepărtat buştenii pentru a înlesni accesul la persoanele rănite, iar personalul medical le-a acordat primul ajutor şi i-a stabilizat. Ulterior, cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Imaginile surprinse sunt spectaculoase și, judecând după trunchiul de copac care a străpuns mașina aflată pe marginea drumului, putem spune că cei trei au avut mare noroc că nu se aflau în interior în momentul accidentului.

Județul Suceava este locul unde se petrec cele mai năstrușnice incidente și accidente din România. Pe același DN17, un șofer a fost filmat în timp ce depășea pe linia continuă într-o curbă, fiind la un pas să se ciocnească frontal cu o mașină ce venea din sens opus. Întrebat prin stație despre această manevră, șoferul a dat replica pentru care a rămas celebru: „”Mi se fâlfâie. Da, îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare! Mă p.. pe el!””.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide