Accident mortal pe DN1. Mașina a lovit violent un stâlp

Autor: David Andrei 19 mart. 2021 Știri auto

Un accident mortal a avut loc în această dimineață pe DN1. O mașină a lovit violent un stâlp aflat pe marginea drumului național. Un TIR derapase în aceeași zonă cu câteva minute înainte.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc în jurul orei 6:40, pe DN1, pe sensul Ploiești-București, în zona complexului commercial din Snagov. La fața locului au ajuns rapid echipaje ale poliției rutiere, mai multe ambulanțe, o autospecială de pompieri și o autospecială de descarcerare. Medicii nu au putut face nimic decât să constate decesul șoferului, un bărbat în vârstă de 33 de ani. Acesta se afla singur în mașină în momentul impactului.

Din primele cercetări, șoferul ar fi pierdut controlul direcției, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Asfaltul era umed în această dimineață în zonă. Mașina a părăsit carosabilul și a lovit violent un stâlp de electricitate. Mașina sa, un Volkswagen Passat, a suferit deformări majore după ce s-a încolăcit în jurul stâlpului din beton. Bărbatul aflat la volan a suferit răni incompatibile cu viața.

În zonă s-a circulat cu dificultate. Polițiștii de la Brigada Rutieră au efectuat măsurătorile necesare la fața locului. În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Ancheta va stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul.

Un alt accident pe DN1, în aceeași zonă, pe sensul București-Ploiești

Nu cu mult timp în urmă, dar pe celălalt sens, un TIR derapase în giratoriul de la Snagov. Martorii susțin că șoferul nu a mai apucat să frâneze înainte de intrarea în sensul giratoriu. În imagini se poate observa autotrenul ajuns în afara carosabilului.

Acel sens giratoriu a fost construit acolo în această iarnă cu scopul de a reduce numărul de accidente din zonă. Multe incidente rutiere au fost provocate acolo de cei care ieșeau din Snagov și virau la stânga către București.

VIDEO:

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide