Accident neobișnuit în Cluj. Un Logan a fost târât în trafic de o Toyota Hilux – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu acum 4 săptămâni Știri auto

Un accident neobișnuit a avut loc în Cluj. Un Logan a lovit o camionetă Hilux, iar șoferul autovehiculului de teren, cel mai probabil, nici măcar nu a simțit impactul. Din imagini pare că a plecat la drum fără să-ți dea seama că tractează ceva.

Accidente au loc la tot pasul și nu putem spune că ne bucură acest lucru. De data asta, nu a fost un accident grav, dar nu se poate spune că vedem așa ceva în fiecare zi.

O șoferiță care se afla la volanul unui Logan a lovit o Toyota Hilux, în intersecția Calea Florești cu strada Câmpului, în Cluj. Conducătorul auto din mașina de teren nici nu a observat și a pornit din loc.

În final, șoferul camionetei a observat semnele disperate ale femeii și a oprit. Ea a putut să își tragă mașina din cârligul de remorcare al Toyotei, acolo unde se agățase.

Sursa: Știri de Cluj


Sursa foto: Știri de Cluj


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să ... citește mai mult

Comentarii
Inchide