Accident neobișnuit în Cluj. Un Logan a fost târât în trafic de o Toyota Hilux – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 01 sept. 2022 Știri auto

Un accident neobișnuit a avut loc în Cluj. Un Logan a lovit o camionetă Hilux, iar șoferul autovehiculului de teren, cel mai probabil, nici măcar nu a simțit impactul. Din imagini pare că a plecat la drum fără să-ți dea seama că tractează ceva.

Accidente au loc la tot pasul și nu putem spune că ne bucură acest lucru. De data asta, nu a fost un accident grav, dar nu se poate spune că vedem așa ceva în fiecare zi.

O șoferiță care se afla la volanul unui Logan a lovit o Toyota Hilux, în intersecția Calea Florești cu strada Câmpului, în Cluj. Conducătorul auto din mașina de teren nici nu a observat și a pornit din loc.

În final, șoferul camionetei a observat semnele disperate ale femeii și a oprit. Ea a putut să își tragă mașina din cârligul de remorcare al Toyotei, acolo unde se agățase.

Sursa: Știri de Cluj

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Știri de Cluj


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide