Accident misterios în Olt. Un tânăr a murit după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal – FOTO

Autor: Marius Vișan 20 iul. 2021 Știri auto

Un tânăr de 22 de ani a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat pe un malul unui canal. Accidentul s-a produs marți (20 iulie), în jurul amiezii, într-o localitate din Olt.

Potrivit ISU Olt, pompierii Detașamentului Caracal, cu o autospecială pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Dobrosloveni, sat Frăsinetu, la un accident rutier.

În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar șoferul

Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe malul unui canal, iar pe șofer, în vârstă de 22 de ani, inconștient. Conform sursei citate, pacientul a fost extras din autoturismul grav avariat, cu leziuni incompatibile cu viața.

Potrivit IPJ Olt, la fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism ce s-a răsturnat într-un canal pentru colectarea apelor pluviale aflat pe marginea Drumului Național 64.

Nu se cunosc informații despre împrejurările în care s-a petrecut incidentul și cum a ajuns autoturismul în canalul de colectare.

Intră în GALERIA FOTO

Nu cu mult timp în urmă un autoturism a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod în județul Neamț

S-a întâmplat în data de 11 iulie. Trei persoane se aflau în autoturism în momentul când a părăsit partea carosabilă. Un autoturism, în care se aflau 3 persoane, a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod în râul Cracău. S-a întâmplat pe raza localității Bodeștii de Jos. Până la sosirea forțelor de intervenție o persoană s-a autoevacuat. Totodată, alte două persoane, neîncarcerate, au fost scoase din interiorul autoturismului de către pompieri.

Toate cele trei victime (doi bărbați și o femeie) au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, după care au fost transportate la UPU Piatra Neamț. Pompierii au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Olt


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide