Accident la Podul Otopeni. Un vitezoman s-a ”cățărat” cu mașina pe un scuar – VIDEO

Autor: ProMotor 05 ian. 2022 Știri auto

Un accident rutier a avut loc în dimineața zilei de 5 ianuarie, astfel că circulația pe DN1 București – Ploiești a fost întreruptă, în jurul orei 8:45.

Incidentul rutier a avut loc pe DN 1, în zona localității Otopeni, sensul spre Capitală. Din primele informații șoferul circula cu viteză, a pierdut controlul si a intrat în scuar.

În urma impactului, bucăți din autoturism au căzut pe o alta mașina aflată în trafic. Cei doi șoferi au fost testați, rezultatul fiind zero. Șoferul care a provocat accidentul a fost dus la spital.

Unul dintre șoferi a rămas cu mașina imobilizată pe stradă, astfel că s-a format o coadă ce se întinde pe circa 7-8 kilometri la intrarea în Otopeni.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este întrerupt temporar pe DN 1 București – Ploiești, pe raza localității Otopeni (județul Ilfov), pe sensul de intrare în capitală, din cauza unui autoturism rămas imobilizat pe suprafața de rulare în urma unui accident rutier. Se estimează reluarea circulației în 20-30 de minute”, transmitea Poliția Română, în dimineața zilei de 5 ianuarie.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana



Comentarii
Inchide