Accident grav în județul Prahova între un TIR și un autoturism

Autor: Marius Vișan 20 sept. 2021 Știri auto

Un grav accident s-a produs luni dimineață în județul Prahova, în localitatea Drăgănești, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR. Șoferul autoturismului a fost grav rănit. Accidentul a avut loc într-o zonă unde se produc des astfel de tragedii.

Conducătorul autoturismului a fost extras de către echipajul de descarcerare, iar potrivit ISU Prahova, bărbatul era conștient, dar rănit grav. Accidentul rutier s-a produs pe DN1 D, la intersecția dintre localitatea Fulga și Drăgănești.

Un TIR și un autoturism au intrat în coliziune, iar în urma impactului, o persoană din mașina mică a rămas încarcerată.

Accident grav în județul Prahova între un TIR și un autoturism Volkswagen

”Accident rutier cu descarcerare pe DN1 D, intersecție dintre localitățile Fulga cu Drăgănești. Un TIR și un autoturism au intrat în coliziune, iar în urma impactului o persoana din auto a rămas încarcerată. Din datele oferite de apelant persoana este conștientă. La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o alta de descarcerare și o ambulantă SMURD. Conducătorul autoturismul a fost extras de către echipajul de descarcerare, este conștient și asistat medical la locul accidentului. Tirul este încărcat cu țigări”, transmit cei de la ISU Prahova.

Potrivit presei din Prahova, în locul în care s-a produs accidentul de luni au loc săptămânal incidente rutiere grave.

De altfel, în imaginile realizate de cei de la ISU se poate vedea o cruce foarte mare la locul accidentului de luni.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Prahova


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide